Næstved By

Tones & Tales

Se billedserie

Skrevet af: Pernille Egholm

Teaterforeningen FLYTBAR Scenekunst er gået i samarbejde med Slusehuset Næstved om at præsenterer fortælleteater ved Susåens bred.

4 gange henover sommeren vil man kunne møde Teatret Aspendos udfolde sig med forestillingen Tones & Tales og man kan med fordel komme alle gange da hver forestilling er unik!

Datoerne er : 27/6, 4/7, 11/7 og 8/8. Alle dage kl 10

Tones & Tales:
Intimt fortælleteater med improviseret underlægningsmusik.

Tones & Tales er en samling af fortællende monologer. Fra gang til gang er der forskellige skuespillere og musikere – så hver forestilling er helt unik.
De to medvirkende skuespiller kommer med hver deres særligt udvalgte fortællinger. De fortælles til livmusik, spillet af en musiker som ikke på forhånden kender fortællingerne.
Mødet mellem skuespiller og musiker bliver således en evig undersøgelse af, hvor den improviserede underlægningsmusik bringer fortællingerne hen.
Både på scenen og publikumsrækkerne vil det kunne mærkedes, af fortællingerne bæres frem af de stemninger og de følelser der opstå lige nu her.

Produceret af Teatret Aspendos
Medvirkende: Steffen Sommerstedt + 1 skuespiller og Benjamin Barfod

Billetter kan købes ved Slusehuset

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Pernille Egholm fra FLYTBAR Scenekunst. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer