Karrebæksminde

To unge mænd åbner kødbutik i Karrebæksminde

Aftalen blev indgået på den græske ferieø Rhodos. Og nu er de klar til at sælge kød i ferieparadiset Karrebæksminde. De to tidligere fiskehandlere og rejseledere Niklaes Skjold Jensen, 22 og 21-årige Magnus Krag åbner Enø Kød, fortæller Sjællandske.

Forretningen indrettes i et lille træhus opstillet på Stejlepladsen. Tæt ved Fiskehuset, Hyttefadet og grønthandleren Mogens på Kajen.

Den kulinariske trekant, som med Enø Kød bliver til en firkant.

– Og vi er kommet for at blive. Jeg altid undret mig over, at der er fire fiskebutikker, men intet kødudsalg i Karrebæksminde. Derfor er jeg sikker på, at der er brug for et sted, hvor du kan købe godt kød. Kvalitetsprodukter, siger Niklaes Skjold Jensen, der har arbejdet otte år i Fiskehuset.

Kompagnon Magnus Krag har et års erfaring som fiskehandler.

De unge forretningsfolk arbejder i øjeblikket på Herlufmagle Kreaturslagteri. Den 24. marts åbner de Enø Kød, og de fortsætter med at have åbent hver dag. Ikke noget med kun at være der, når der er højsæson og mange turister.

De vil som udgangspunkt følge Fiskehusets åbningstider. Og om sommeren er det vejret og kunderne, der bestemmer, hvornår det er lukketid.

Butikken på Stejlepladsen åbnede for 10 år siden som Weekendslagteren. De senere år har åbningstiderne mildt sagt været meget ustabile.

– Kunderne kan regne med os. Vi har åbent også i regnvejr, siger de unge forretningsfolk, der begge bor i Karrebæksminde. Så er der kortere til arbejde

Kommentarer