Næstved By

Tina Noer runder 50 år

Foto: Privat

I dag runder en af Næstveds kendte erhvervsdrivende de 50 år, nemlig Tina Noer.

Det er nu lidt over 5 år siden at Tina og Kim Noer besluttede at sælge Cafè Noers i Jernbanegade, for at bruge deres tid på at udvikle Noers to go på Indre Vordingborgvej 12.

I 2016 fik Café Noer’s i Jernbanegade Næstveds Iværksætterpris, men det til trods havde caféen sidste åbningsdag lørdag den 12. november med Tina og Kim Noer bag roret.

Dengang ønskede Tina Noer lidt mere tid til sig selv og familien, så Noers to go blev familiens “nye barn” med åbningstider, hvor der er plads til et privatliv.

Og det var ikke helt forkert set og satset af familien Noer.
Når man træder ind i deres velassorteret butik på Indre Vordingborgvej, træder man ind i det nordiske køkken, med et tvist af familien Noer. Disken er fyldt op med et stort udvalg af forskellige lækre hjemmelavede delikatesser, som kan variere fra dag til dag.

I butikken bliver kunder mødt af en storsmilende Tina, som altid giver sig tid til en lille sludder med hver og en der kommer ind ad døren. Tina er kendt for at få idéer til at ske, og med sin evne til at drive forretning, er det hende der får projekt Noers to go til at gå op i en højere enhed.

Ingen tvivl om at det er en meget aktiv og populær Tina der i dag kan fejre sin 50 års dag.

Næstved Netavis ønsker Tina Noer et stort tillykke med fødselsdagen.

 

 

 

Kommentarer