Kultur

The Sandmen lukker sæsonen på Vershuset

The Sandmen spiller på Vershuset onsdag 17. maj. Foto: Kim Wendt

Forårets sidste koncert på Spillestedet Vershuset leveres af ingen ringere end The Sandmen, der afslutter deres forårsturné i Næstved i morgen onsdag 17. maj.  

The Sandmen startede ud tilbage i midtfirserne og udgav en stribe fremragende album inden de lukkede ned i midten af halvfemserne. Små ti år efter returnerede de så, hvorefter de udgav nyt album, White Trash Red Front, i 2006. På deres seneste album, Himmelstormer fra 2019, beviser bandet, at de er et aktiv af de helt særlige på den danske rockscene. Masser af nerve, stærk sangskrivning, solidt spillende band… Og ja, en af Danmarks absolut bedste rocksangere.

The Sandmen er fortællingen om fornyelse, om nyt og  gammelt, og om et band med et hav af sange og hits i bagkataloget. Koncerterne er muligheden for at opleve musikken leveret på The Sandmens kompromisløse, groovy, hårde og direkte måde.

Og kærligheden til live-optræden har altid været et vigtigt centrum for bandet. Det er på scenen, at musikken for alvor lever, og her dyrker de den energi og den uforudsigelighed, som har kendetegnet The Sandmen gennem alle årene. Her høstes elektriciteten og gnisterne, der springer mellem publikum og band.

Bandet siger selv: ”Det er det her, vi gør. Det, vi elsker mest. Klart mest. På en scene foran et publikum. Direkte levering og direkte afregning. Levende musik. At lykkes med at overgå os selv, når vi spiller live. Nå helt derud, hvor bandet bliver én flydende størrelse. Lade det utilsigtede ske, elske mislyde, små fejl, alle farverne… Og så det ultimative af det hele, nemlig når publikum rejser med hele vejen.”

Når The Sandmen onsdag går på scenen på Vershuset, så får man mulighed for at opleve spritnyt materiale fra den kommende næste udgivelse.

Dørene åbner klokken 20, og koncerten starter klokken 21.

Billetter kan købes i forsalg på www.vershuset.dk

Kommentarer