Næstved By

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Uddrag af weekendens døgnrapporter

Sydsjælland og Lolland – Falsters Politi har haft en travl weekend i Næstved Kommune. Her kan du læse uddrag fra weekendens døgnrapporter. 

HERLUFMAGLE: Motorcyklist dræbt

På Suså Landevej fredag eftermiddag klokken 15.39 blev en 36-årig mand dræbt, da hans motorcykel kolliderede frontalt med en bil. Den 36-åriges pårørende er underrettet.

NÆSTVED: Soundboks beslaglagt

På én ad de adresser i Næstved, hvor der en række gange har været klager om høj musik, beslaglagde politiet lørdag morgen klokken 04.30 en Soundboks med henblik på konfiskation.

GLUMSØ: Butikstyveri

To maskerede mænd indfandt sig lørdag klokken 19.58 i en dagligvarebutik på Sorøvej i Glumsø.
Mændene havde tre sodavand med og bad om ekspedienten to flasker vodka.
Inden ekspedienten kunne nå at scanne varerne tog mændene flaskerne med sig og forlod butikken.
På vejen ud stjal de yderligere en karton cigaretter.
Politiets patrulje fandt de to mænd på 19 og 20 år på kirkegården i Glumsø og sigtede dem for butikstyveriet.

NÆSTVED: Vold, da festen skulle fortsætte

En 37-årig mand er sigtet for vold efter han og en 24-årig kvinde havde sluttet en bytur hjemme i en 28-årig mands lejlighed på Grønnegade i Næstved.
Her havde de tre aftalt at de skulle tage kokain, men efterfølgende blev den 24-årige kvinde utilpas, hvilket gjorte den 37-årige mand så vred, at han overfaldt den 28-årige mand med slag.

NÆSTVED: Stjal høretelefoner i Bilka

Politiet fik søndag klokken 14.23 en anmeldelse fra Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet havde tilbageholdt tre personer, hvor den ene var mistænkt for at have forsøgt at stjæle varer.
Det var en 26-årig udenlandsk mand, der havde taget tre høretelefoner med i et prøverum, hvor han tog dem ud af emballagen, og da han blev overrasket af personalet, forsøgte han at skjule varerne i en gummistøvle i forretningen.
Den 26-årige, som var sammen med to andre udenlandske personer, blev anholdt klokken 15.20 og sigtet for forsøg på butikstyveri.
Han blev afhørt på politistationen i Næstved, hvor han fik en bøde på 2.000 kroner for tyveriforsøget, inden han blev løsladt igen klokken 19.33.

NÆSTVED: Nødblus over Karrebæk Fjord

Politiet fik søndag klokken 21.17 en anmeldelse om, at der var set et nødblus over Karrebæk Fjord ved kanalens udmunding i fjorden.
Det lokale redningsberedskab satte en båd i vandet, og med støtte fra en helikopter fra Søværnet, blev området undersøgt, men der blev ikke fundet noget mistænkeligt, og eftersøgningen blev afblæst igen.

NÆSTVED: Anholdt efter kvælertag

Søndag klokken 22.45 fik politiet en anmeldelse om, at der var noget tumult på Skovburren i Næstved.
Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og det viste sig at en 65-årig mand var blevet overfaldet, og at gerningsmanden ved hjælp af en lægtehammer havde taget kvælertag på ham, slået ham med hammeren og truet med at slå ham ihjel. Gerningsmanden kørte herefter fra stedet i en bil, og på grund af vidneforklaringer fandt politiet lidt senere frem til en 30-årig mand, som blev anholdt klokken 0.26 og sigtet for kvalificeret vold.
Han fremstilles formentlig i grundlovsforhør senere mandag.

Kilde: Sydsjælland og Lolland – Falsters Politi på Twitter

 

Kommentarer