Næstved By

Super sej singlepige vandt en makeover

Kl. 9.00 stod Sabina Ankerstjerne klar i Ringstedgade til den helt store makeover.

9. februar var der Girls Night Fifty Shades – i mørket, i Bio Næstved og i den forbindelse vandt Sabina Ankerstjerne en makeover.

Skrevet af Birgitte Grejsen Møs.

Sabina Ankerstjerne, som kommer fra Lov udenfor Næstved var den 9. februar, som mange andre kvinder til forårets store trækplaster i biograferne, nemlig premieren på Fifty Shades i mørket.

Bio Næstved havde inviteret til Girls Night, og på denne aften var der udover boblevand og filmoplevelsen, også lodtrækning om den helt store gevinst, nemlig en makeover.

– Der var lidt forvirring os piger imellem da vi skulle finde vores pladser, fortæller Sabina og forsætter

– Det endte med at vi satte os, og da vi sad på pladserne delte min søster billetterne ud. Så de stole vi sad på stemte ikke overens med det nummer der var på min billet.

– Så da Dorthe fra Næstved Bio bekendtgjorde at den pige som sad på stol 8 havde vundet, var det tilfældighederne der gjorde at det var mig der vandt den flotte præmie.

Her til morgen var Sabina sat stævne kl. 9.00 ved Lysebjerg Frisør som var det første stop i dagens program.

Artikel forsætter under foto: 

Mk2
Frisør Camilla Christoffersen hos Lysebjerg Frisør i Ringstedgade startede med den helt store forvandling.

Da Sabina ankom var hendes hårfarve nok det man bedst kan kalde lys karamel med et rødligt skær. Så Camilla startede op med at farve håret med en mørkebrun i bunden, med rødbrune reflekser i resten af håret, dog ikke i pandehåret, som fik en lidt lysere reflek effekt.

Øjnebrynene fik også en mørkebrun farve. Sabina var lidt betænkelig da Camilla startede med farvningen.

– Du må love mig at det ikke kommer til at ligne 2 store dræbersnegle, udbrød Sabina og det beroligede Camilla hende med at det skulle nok blive flot.

Derefter var det håret, der blev klippet, studset og rettet til en frisk korthårsfrisure. Ligesom Sabina havde drømt om.

Værdi af behandlingen er 1500.- kr.

Artikel forsætter under foto 

Mk3
Chris i NO4 tager sig kærligt af Sabinas negle.

Næste stop i dagens makeover er hos Cris i NO4, som gav Sabina en shellac behandling af negle til en værdi af 350.- kr. inkl. aftagning.

Sabina har pæne negle, som kun skulle files lidt til samt neglebåndene blev skubbet tilbage.

Det store spørgsmål var så hvilken farve der skulle vælges.

– Må jeg anbefale dig farver, så vil jeg vælge rød og guld, kom det frejdigt fra Chris.

– Rød er en smuk klassisk farve som passer til rigtig meget, og samtidig med elsker mænd den røde farve, grinede Chris og kiggede på singlepigen fra Lov.

Chris forstærkede en negl på Sabinas ringefinger, som var flosset og helt sikkert ville blive irriterende og revet af på et tidspunkt.

Derefter fik alle negle en grundlak og derefter en flot rød chellac, undtaget ringefingrene, som fik guldglimmer.

Det faktum at neglene fik lak gør at helheldsindtrykket giver lange flotte negle, samt at guldsmykkerne på fingrene rigtig træder i karakter og ses.

Artikel forsætter under foto

Opdateret for nylig8
Hos Matas i Ringstedgade stod Mathilde klar til at lægge en flot makeup. Og da hele seancen var overstået fik Sabina en toilettaske med skønne produkter med hjem.

Mathilde, butikselev og kosmetolog hos Matas i Ringstedgade gik straks i gang med masser af pensler i alle størrelser.

Først brugte hun en consealer for at fremhæve highligths, derefter kom der en pudder på for at nedtone de steder der ikke skal fremstå blanke.

Så var det øjenenes tur, hvor der blev lagt en mørk øjneskygge i globelinien, og leget med lysere nuancer ved øjekanten imod næsen. Med eyeliner blev øjet tegnet op i en tynd streg for at slutte i en flot bue op. Slutteligt kom der en mascare på øjnevipper, og det færdige resultat ses tydeligt.

En flot Sabina kunne hoppe ned af stolen, for så lige at gå i gang med “kvindernes barskab”. Nemlig indholdet i de aflåste glasmontre, som er fyldt med alverdens skønneste parfumer.

Artikel forsætter under foto

Opdateret for nylig9
Underholdningsværdien var høj hos My Heaven i Ringstedgade, da der skulle vælges et sæt tøj.

Næste stop i dagens program var hos My Heaven i Rinstedgade, hvor indehaver Marlene Pedersen stod klar med en masse tøj, der skulle prøves.

Der blev prøvet jeans og hvide bukser, samt skjorter og bluser i et utal af farver, snit og mønstre.

Sabina valgte efter lang betænkningstid en lækker skjortebluse fra mærket MINUS samt et par stramme sorte bukser fra mærket Soft Rebels. Alt i alt fik Sabina tøj for 900.- kr.

Artikel forsætter under foto

Opdateret for nylig10-001
Fotograf Nanna Meyer, indehaver af Gurli Petersen i Ringstedgade stod for dagens sidste session, et foto som et minde om en dejlig dag. Dorthe fra Bio Næstved kigger med da et ud af mangle fotos skal vælges.
Mk7
Et af de mange fotos der blev taget i fotosessionen.

Sidste stop i dagens makeover er hos Fotograf Gurli Petersen, hvor indehaver Nanna Meyer stod klar til den en time lange session.

Sabina fik det svære valg til sidst at skulle udvælge et foto, ud af mange som hun vil få tilsendt fra fotografen.

Der blev stået, smilet, siddet og endnu mere smilet under fotograferingen, og slutresultatet blev et foto, hvor Sabina naturligt smiler med et skønt glimt i øjet.

Dette foto kan vi ikke vise jer her, da det kun er til Sabina, som vil få det tilsendt med posten.

Fotograferingen har en værdi af ialt 1280.- kr.,

Artikel forsætter under foto

IMG_9807
Sabina Ankerstjerne efter endt makeover i Næstved.

Det var en glad Sabina som i dag vende hjem fra Næstved mod Lov med en hel del skønne oplevelser, masser af grin, og poser med flotte præmier.

– Tænk, det er mig som ellers aldrig vinder noget. Tak for en dejlig dag, smilede Sabina Ankerstjerne og tilføjede

– Det gør jeg gerne igen. Og skulle”prinsen på den hvide hest” findes derude et sted, må han da gerne banke på min dør. Men du må gerne tilføje at jeg er kræsen afslutter Sabina Ankerstjerne, med et glimt i øjet.

 

Kommentarer