Kultur og events

Stort rejseshow med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

Den 2. november inviterer de to eventyrere indenfor på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved til et helt nyt rejseshow for hele familien.

Mange danskere kender rejseprogrammet Nul Stjerner, hvor de to globetrottere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff drager ud i verden. Sammen besøger de steder som de færreste har besøgt, og som ikke rimer på hverken pool, hvide strande og lækker mad på et torv i en italiensk landsby.

Når de to rejser verden rundt, leder de efter alt det skæve og anderledes under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser”. Det har bragt dem til mere end 50 lande, i jagten på de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt.

Nu prøver Elhøj og Kirckhoff at give et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed. Og derfor inviterer de indenfor til ”Det store rejseshow” – Et underholdningsshow for hele familien, som kan opleves i Næstved den 2. november.

Der diskes op med røverhistorier og publikum får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt. 

Køb billet til en aften, der tager jer langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, og nyd turen igennem hele følelsesregistret i Jan Elhøj og Morten Kirckhoffs selskab.

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show, der kan opleves på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 2. november, og i øvrigt ikke anbefales til børn under fire år.

Billetter er til salg via gkkultur.dk og fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Jan Elhøj 

Har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i radio. Blandt andet fra Radio 24/Syv hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul, og på tv med Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt

Morten Kirckhoff

Er fotograf og har rejst i mere end 100 lande, og er medlem nummer 459 i Eventyrernes Klub.

Han har en fortid som partner og kreativ direktør i et reklamebureau hvor han blandt andet har lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten og Jan udgivet seks Bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden.

De mange rejser har også lagt fundamentet til deres seer succes ’Alt Forladt’ og ’Nul Stjerner’ på DR2.

Kommentarer