Erhverv

Stormøde for bygge- og anlægssektoren i Næstved Kommune

Pressefoto

Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv inviterer til Stormøde 2023 for Bygge/Anlæg.

Tirsdag den 21. november klokken 16 afholdes det årlige Stormøde for Bygge/Anlæg på VUC i Næstved.

Som altid er det branchens årlige mulighed for at få overordnet indblik i kommunens kommende anlægsprojekter og -budgetter. Men der vil også være værdifuldt fagligt input om bæredygtighed, som er et af kommunens fyrtårne i den netop vedtagne erhvervspolitik.

Som aktør i bygge-anlægsbranchen er det årlige Stormøde for Bygge/Anlæg en enestående mulighed for at få indsigt i Næstved Kommunes Anlægsbudget 2024. Borgmester Carsten Rasmussen vil gennemgå, hvilke anlægsprojekter, som kommunen har i pipelinen således, at det vil være muligt, som virksomhed i branchen, i god tid at ruste sig til et bud på eventuelle opgaver.

– Bygge- og anlægsbranchen har traditionelt set en stærk position i Næstved Kommunes erhvervslandskab. Både kommune, erhvervsforening og erhvervsservice har fokus på at styrke denne position også fremadrettet. Det handler blandt andet om at fremtidssikre væksten ved at bidrage til at løfte kompetencerne i forhold til bæredygtigt byggeri. Derfor kommer dette stormøde også til at indeholde faglige input om bæredygtighed, udtaler direktør for Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen.

Også kommunaldirektør i Næstved Kommune Camilla Nowak vil sætte fokus på bæredygtighed, når hun udfolder de fem kommende fyrtårne i kommunens nye erhvervspolitik. Men hun vil tillige stille skarpt på vigtigheden af et tættere samarbejde mellem erhvervsliv, kommune og uddannelses-institutioner og styrkelsen af dialogen parterne imellem.

Herudover indeholder dagens program grønne input fra rådgivningsfimaet SustainX og prognoser for byggeriet leveret af Byggefakta.

Det er gratis at deltage, men det kræver en tilmelding hos Næstved Erhverv.

Der er tilmeldingsfrist på fredag 17 november.

Program

  • Kl. 16.00: Velkomst v/ Helle Andresen (mødeleder) – Formand for Næstved Erhvervsforening
  • Kl. 16.05: Næstved kommunes anlægsbudget 2024 v/Carsten Rasmussen, Borgmester i Næstved Kommune
  • Kl. 16.40: Fremtiden er ung V/ Camilla Nowak, Kommunaldirektør i Næstved Kommune
  • Kl. 17.10: Pause
  • Kl. 17.25: Prognoser for byggeriet V/Mette Linneboe Pedersen, Kommunikations- og marketingchef i Byggefakta
  • Kl. 18.00: Bæredygtighed i byggeriet V/ Line Amtorp Poulsen, Founder i SustainX
  • Kl. 18.40: Sandwich og networking

Alle er velkomne

Stormødet er åbent for alle – uanset om du er fra en bygge- og anlægsvirksomhed eller en leverandør til branchen. Du er også meget velkommen, hvis du kommer fra en helt anden sektor, hvis du er politiker eller privatperson med interesse i projekterne.

Fremsendt foto

 

Kommentarer