Næstved By

Store smil i Næstved Storcenter

”Det er virkelig en glædens dag. Vi har savnet at møde kunderne med et smil og ikke mindst at  blive smilet til. Det er bare ikke det samme, når et mundbind er i vejen”, siger centerdirektør Alida  Christiansen. 

Sjældent har smilene været så store, som de er i Næstved Storcenter i disse dage. Kravet om  mundbind blev mandag 14. juni ophævet, og derfor kan centeret endelig byde de mange  besøgende velkommen med brede smil igen.

Der er ingen tvivl om, at værnemidlerne har spillet en rolle i dagligdagen i Næstved Storcenter, og  selvom både kunder og medarbejdere har efterlevet myndighedernes retningslinjer til UG og med  ophøjet ro, så ér det bare ikke det samme at blive mødt med værnemidler og ej heller at skulle yde  den gode, nærværende service på den måde: 

”Der skal lyde et stort tak til alle vores fantastiske medarbejdere, som hver dag har gjort deres  allerbedste for at udføre deres arbejde på bedste vis inden for de givne rammer. Og ikke mindst vores kunder, som hver og en har lagt vejen forbi Næstved Storcenter og taget ansvar og efterlevet  de retningslinjer, vi har fået udstukket fra myndighederne”, siger Alida Christiansen. 

Der er ingen tvivl om, at det bestemt ikke har været nemt og at hverdagen i Sydsjællands største  shoppingcenter har været meget anderledes de seneste mange måneder. Men nu er lyset for  enden af tunellen til at spotte:  

”Vi er godt på vej ud på den anden side, og det glæder mig meget, at vi alle kan vende tilbage til en  hverdag, der minder mere om den, vi kender. Vores store sommerudsalg er netop skudt i gang, og  vi har planlagt masser af oplevelser for hele familien henover sommeren. Nu kigger vi fremad – uden at se os tilbage”, slutter centerdirektøren.  

Tropical Days med sommerferie-sjov 

Der er masser af sjove oplevelser at komme efter i Næstved Storcenter henover sommeren. I  skolernes sommerferie er holder centeret Tropical Days for hele familien. Her kan man opleve den  store safari-udstilling og få taget årets sommerferie-foto blandt alverdens vilde dyr. Man kan også  tage på safari-skattejagt efter 7 vilde dyr eller snuppe på en rundtur i butikkerne med sommerens  sjoveste børnebillet i hånden (så længe lager haves). Tropical Days kører 26. juni til 8. august. Læs  mere på naestvedstorcenter.dk. 

Kommentarer