Kultur

Støttekoncert for Parkinson Foreningen aflyst

På fredag den 27. januar skulle der have været afholdt stort støttearrangement for Parkinsonforeningen i Gl. Ridehus i Næstved. Dette er desværre aflyst, men der er stadigvæk koncert på lørdag med Koppel, Sonne, Binzer på Vershusets egen scene.

Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med en række af berømtheder fra den danske og internationale jazz-, rock- og popscene.

Det musikalske dreamteam bestående af Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Kristoffer Sonne og Anders Koppel har foruden årelange venskaber, arbejdet på kryds og tværs igennem uendeligt mange projekter.

Deres repertoire tager afsæt i de fem musikeres musikalske bagage og kompositoriske klenodier – og der er lagt op til groovy, medrivende og melodisk instrumentalmusik. De fem supermusikere vil blæse liv i håret og kasketten på de fleste, om det er inkarnerede jazzere, overbeviste rock-fans, elskere af world music – alle kan være med.

Koncerten afholdes lørdag den 28. januar. Døre kl. 20.00. Musikstart kl. 21.00.

Mere information og forsalg her.

Kommentarer