Magaxin

Start sommeren ud med at spare penge på varmeregningen

Artiklen er sponsoreret.

Kunne du godt tænke dig at bruge dine penge, på noget der er lidt sjovere end høje varmeregninger? Det kan være du og din familie går og drømmer om at tage en smut til de varme lande, og derfor gerne vil spare lidt penge sammen. Det kan være svært at lægge penge til side, med de stigende priser på både, benzin, dagligvare og el. Der er desværre nok udsiger til, at priser vil blive ved med at stige, og derfor kan det være en god ide at investere i en ny varmekilde, så i kan begynde at spare penge sammen til jeres drømmeferie.

En varmekilde der er god for miljøet og pengepungen

Hvis dit hjem bliver forsynet med varme, af måske el, olie eller gas, kan det være en god ide at skifte varmkilden ud med en varmepumpe. Varmepumper er et billigt alternativ til eksempelvis el, gas og olie. Varmepumpen er et apparatur der henter varmen fra andre kilder end lige el, gas og olie. Der findes flere forskellige varmepumper, og de kan alle hente varmen fra forskellige elementer. Du kan få en varmepumpe der henter varmen op fra jorden. Dette gør den ved at, man placerer noget af varmepumpen nede i jorden. Her henter pumpen jordvarmen op, og transportere den ind i huset.

Du kan ligeledes få en varmepumpe der henter varme fra luften. Her placerer man noget af varmepumpen udenfor. Varmepumpen henter varmen i luften, og bringer den med indenfor, så du kan bruge varmen til at varme dine rum op. Endnu en mulighed er en luft til vand-varmepumpe. Denne varmepumpe fungerer ligesom den anden varmepumpe, der henter varmen fra luften ind i huset. Dog kan denne varmepumpe også udnytte varmen til at varme dit brugsvand op med. På den måde får du både et opvarmet hus og et varmt brusebad. 

Kommentarer