Lov

Start af udendørs idrætsaktiviteter i Fladså

Se billedserie

Skrevet af: Anne Duelund

Det er sommertid og Fladså Gymnastik starter sommersæson for udendørs aktiviteter for både kvinder og mænd.

Alle trænger til at få rørt sig . Nu er mulighederne der i Fladså Gymnastik, hvor der som noget nyt i denne sæson oprettes hold med Cirkel-cross på Lov stadion (bag tennisbanerne) under ledelse af instruktør Marianne Birkekjær. Der trænes hver onsdag i tiden kl. 17 00 – 18 00 i perioden 7/4 – 16/6. Kom og prøv, der er lejlighed til at få pulsen op, sved på panden og masser af frisk luft i lungerne.

8. april starter krocketspillet på Lov stadion. Der spilles torsdage i tidsrummet kl. 13 00 – 16 00. Der spilles hele sommeren og slutter sæsonen 21. oktober.
Det er et godt hyggespil, hvor alle kan deltage. Man bliver ikke for gammel til at lege, men man bliver gammel, hvis man holder op med at lege. Mød op og prøv, få et par hyggelige timer med god motion i frisk luft.

Allerede tirsdag 9. marts startede stavgangsholdene, hvor man som sædvanligt har 3 hold med forskellige distancer og tempi.

Ingrid Simonsen Jensen er ny instruktør og vil sammen med Bente Thomsen og Anne Duelund stå for turene, som ud over stavgangsture i de naturskønne områder i Mogenstrups omegn også vil gå til bl.a. Rønnebækken, Kulsbjerg ved Stensved og Bårses nye søområde. Sæsonen afsluttes med en fælles bustur 22. juni.

Alle aktiviteter foregår selvfølgelig under iagttagelse af DGIs regler for udendørs idræt, med max. 50 pr. hold, 2 m. afstand m.v.

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Anne Duelund fra Fladså Gymnastik. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer