Livsstil og forbrug

Spil på weekendens Superliga kampe

Fodboldsæsonen har udviklet sig uforudsigeligt, og dermed er det spændende at oddse på kampene. Denne artikel indeholder link til annoncør.

Weekenden står for døren, og det betyder masser af fodbold på programmet. Superligaens 2020-21 sæson er i fuld gang, og der spilles kampe både fredag, lørdag, søndag og mandag. Selvom 2019-20 sæsonen først blev afsluttet i sensommeren på grund af covid-19, har den nye sæson allerede været i gang i flere måneder, og den har indtil videre budt på både overraskelser og skuffelser.

Når sæsonen udvikler sig uforudsigeligt, bliver det også mere spændende at oddse på dem. Eksempelvis har SønderjyskE overrasket alle og indtager i øjeblikket en andenplads i ligaen, mens FC København roder rundt i bunden af tabellen på en skuffende tiendeplads. Hvad enten du er nybegynder eller er en garvet oddser, kan det nogle gange være en jungle at finde ud af, hvad man skal spille på. I denne artikel giver vi dig tips og tricks til de bedste Superliga odds, så du er godt klædt på til weekendens kampe.

FC Midtjylland – AaB

Lørdag d. 28/11 kl. 16 tørner FC Midtjylland og AaB sammen på MCH arena i Herning. Der er lagt op til en spændende kamp mellem ligaens forsvarende mestre og et AaB-mandskab, der indtil videre har placeret sig på en femteplads i tabellen. Selvom det er oplagt at spille på FC Midtjylland, så er AaB i øjeblikket inde i en god stime med syv point i de seneste tre kampe, og de har tendenser til at overraske, når de spiller mod tophold. En idé kunne være at spille på Iver Fossum som målscorer for AaB, da han indtil videre har scoret fire mål i den indeværende sæson, hvor to af dem har været i de seneste tre kampe.

SønderjyskE – FC København

En kamp, der bliver spændende at følge i weekenden, er opgøret mellem SønderjyskE og FCK, som bliver spillet søndag d. 29/11 kl. 16 på Sydbank Park i Haderslev. Disse to hold er indtil videre sæsonens overraskelse og sæsonens skuffelse, idet Sønderjyske har indtaget en imponerende andenplads, mens FCK er helt nede på en tiendeplads. FC Københavns krise har kostet Ståle Solbakken trænerjobbet, og holdet har snart brug for en oprejsning, hvis ikke de skal gå helt ned med flaget. Derfor kan du eksempelvis spille på FCK som vindere af kampen, eller du kan spille på Kamil Wilczek eller Jonas Wind som målscorere, da de hver især har scoret fem mål indtil videre i denne sæson.

FC Nordsjælland – AGF

En anden kamp, der bliver spændende at følge, er opgøret mellem FC Nordsjælland og AGF, som spilles søndag d. 29/11 kl. 18 på Right to Dream Park i Farum. De to hold er placeret som henholdsvis nummer syv og fire i ligaen med kun to point imellem sig, så der er lagt op til et tæt opgør mellem de to hold. Selvom AGF placerer sig som nummer fire, har FCN hentet flere point i de seneste tre kampe, så der er god grund til at spille på en sejr til hjemmeholdet.

Kommentarer