Magaxin

Sov godt om natten: Undgå indbrud i både hjem og virksomhed

Artiklen er sponsoreret.

Indbrud kan være en ubehagelig og utryg oplevelse, der kan sidde i kroppen længe, hvis det forekommer i dine private omgivelser i hjemmet. Men det kan også være en enormt kedelig oplevelse at have indbrud på arbejdspladsen, hvor der ofte er værdigenstande at hente. Derfor vil det være en enormt god idé, præventivt at forebygge indbrud i din bolig og gøre det så udfordrende som muligt for tyveknægtene at få adgang til bebyggelsen. Om du er repræsentant for en virksomhed eller ønsker tryghed i din private bolig, så er der hjælp at hente.

Hvordan kan du sikre din private bolig mod indbrud?

Hvis du ønsker ro og tryghed i din private bolig, kan det være en god idé at prioritere anskaffelsen af et alarmsystem. Et sikringssystem gør, at du ikke skal være bange for at forlade dit hjem, når du fx ønsker at rejse udenlands med familien. Sikring Nord tilbyder både alarm- og overvågningssystemer til erhvervsdrivende og private kunder. Hvis du som privatkunde ønsker sikring mod indbrud, kan du både vælge tyverialarm, kameraovervågning, tågesikring og SelectaDNA. SelectaDNA er et mærkningskit, som du kan bruge til at afmærke dine ejendele, så de nemt kan spores tilbage til dig, hvis uheldet er ude, og du har haft indbrud i hjemmet. Disse fire muligheder skaber et solidt fundament, når det gælder forebyggelse af indbrud i hjemmet.

Hvordan kan du sikre din virksomhed mod indbrud?

Det kan også være, at du ønsker forebyggelse mod indbrud i din virksomhed. Det er muligt at få en bred pallette af erhvervsløsninger, når det gælder indbrudsforebyggelse. Dette indbefatter som ved private hjem alarmsystemer, kameraovervågning, tågesikring og SelectaDNA, men det er også muligt at sætte ind overfor den potentielle fare fx ved hjælp af GPS tracking og adgangskontrol. GPS tracking er brugbart for dig, der behøver ekstra beskyttelse af køretøjer. Med et GPS tracking system kan du altid orientere dig iht. hvor dine køretøjer befinder sig. Det gælder både køretøjer som campingvogne, lastbiler og landbrugsmaskiner såvel som almindelige personbiler. Med et adgangskontrolsystem kan du let sikre din virksomhed mod ubudne gæster, da et adgangskontrolsystem kontrollerer hvem der får adgang til og fra et fysisk afgrænset område.

Mange får først velfungerende, sikre alarmsystemer, når først indbrudstyvene allerede har været forbi. Men kom dem i forkøbet – for din egen skyld – og gør dit hjem og virksomhed sikkert ved anskaffelsen af et alarmsystem. 

Kommentarer