Næstved By

Skumringsvandring i sagnfolkets fodspor

Onsdag den 5. maj fra kl. 20.45 til ca. kl. 22.15 er der skumringsvandring i Herlufsholmskoven og langs Susåen, hvor vi går i sangfolkets fodspor. Arrangementet er en del af den landsdækkende kampagne ”Sammen i bevægelse”, som Næstved Bibliotek og Borgerservice kører i uge 18-23.

Mens solen dykker ned under horisonten, og mørket begynder at brede sig, vil vi tage på skumringsvandring i sagnfolkets fodspor. Vi vandrer ind gennem Herlufsholmskoven og langs Susåen ved skumringstid. Undervejs vil to kulturformidlere fra biblioteket fortælle forskellige historier om mystiske væsner og sagn fra gamle dage. Det bliver med andre ord en aften, hvor vi bevæger os ud i naturen, ind i mørket og ned i underverdenen. Tør du tage med?

Vi mødes kl. 20.45 ved parkeringspladsen på nordsiden af Rådmandshaven ved udkanten af Herlufsholmskoven. Herfra går vi ad Hjertestien gennem Herlufsholmskoven og langs Susåen. Turen slutter, hvor den startede. Og den kommer til at vare ca. 1 ½ time.

Ikke for sarte sjæle
Husk passende tøj og fodtøj. Skumringsvandringen er ikke for små børn, dårligt gående og sarte sjæle!

Alt foregår udendørs, og vi overholder det udendørs forsamlingsloft samt øvrige retningslinjer omkring Corona.

Deltagelse er gratis, men der er tilmelding på www.naesbib.dk. Der er et begrænset antal pladser.

Fakta: Sammen i bevægelse – Næstved Bibliotek og Borgerservice har sammen med landets øvrige biblioteker, Danmarks Radio og en række idrætsorganisationer fokus på bevægelse i den fælles kampagne ”Sammen i bevægelse”. I løbet af 2021 er målet at få endnu flere danskere op af stolene og i gang med at bevæge sig. Her behøver det ikke nødvendigvis at være motion i form af løbeture eller fitness. Det kan også være ganske almindelige hverdagsbevægelser som at slå græs, lege med børn/børnebørn eller at GÅ en tur på biblioteket – alt tæller!

Kommentarer