Livsstil og forbrug

Sådan vælger du den type Panodil, der bedst lindrer dine smerter

I denne artikel kan du blive klogere på hvordan du bedst muligt anvender Panodil til både børn og voksne. Artiklen er sponseret.

Panodiler er guds gave til menneskeheden, når det kommer til en effektiv febernedsættelse og behandling af smerter. I dag findes der et stort udvalg af produkter inden for mærket Panodil, der kan hjælpe dig af med dine symptomer på forskellige måder.

I denne artikel kan du blive klogere på de forskellige præparater, og hvordan du bedst muligt anvender dem til både børn og voksne.

Hvordan virker de forskellige typer Panodil?

Til behandling af symptomer hos voksne og større børn kan du række ud efter en lang række forskellige former for Panodiler:

  • Almindelig Panodil – en almindelig pakke Panodil indeholder tabletter med et indhold af 500 mg. Paracetamol. Den kan sagtens anvendes imens du ammer, men vær varsom med at bruge den under graviditet. 
  • Panodil Zapp – har du brug for en hurtig og effektiv virkning, kan du række ud efter Panodil Zapp, der takket være stoffet Natriumhydrogenkarbonat optages hurtigere i kroppen. Anvendes ikke til børn under 12 år.
  • Panodil Extra – denne type Panodil indeholder 500 mg. Paracetamol og 65 mg. Caffein og anbefales til korttidsbehandling af feber og milde til moderate smerter. Må ikke anvendes under graviditet og vær varsom med at bruge præparatet under amningen, da det vil påvirke dit barns søvnmønster. 
  • Panodil Hot – ønsker du at tage din Panodil som en oral opløsning, kan dette lade sig gøre med Panodil Hot, der opløses i vand. Produktet har en smag af solbær. Anvendes ikke til børn under 15 år.

Panodiler til børn 

Små børn kan ofte døje med feber, og i den forbindelse kan du bruge Panodil Junior, der både kan fås som stikpiller eller til oral suspension, hvor sidstnævnte har en konsistens, der minder om yoghurt, og som smager af mild jordbær. Vær altid opmærksom på at vælge behandling og dosis baseret på dit barns vægt.

Kommentarer