Sådan finder du en ledig håndværker i 2021

Foto: Håndværkstid.

Håndværkstid er en app, hvor forbrugeren kan anmode håndværkere om ledige tider og hjælp til deres projekter.

Byggebranchen vækster i Danmark, hvilket er godt både for håndværksvirksomhederne og for beskæftigelsen. Der er dog en bagside ved denne vækst i markedet. Det har nemlig været udfordrende for både private og virksomhederne, at finde ledige håndværkere til at hjælpe med både store og små opgaver.

For forbrugerne betyder travlheden blandt håndværkerne, at man faktisk lige nu kan forvente at bruge helt op til 4 timers søge-tid, hvis man tager det hele med, fra den indledende søgning til kontakten med håndværkerne, frem til den endelige aftaleindgåelse.

Lang ventetid og langvarige søgninger skaber frustrationer hos forbrugerne. Håndværkstid er efter 2 års udvikling gået live i Danmark netop for at imødekomme behovet for bedre, nemmere og hurtigere digitale kommunikationsmuligheder. Håndværkstid er en app, hvor forbrugeren kan anmode håndværkere om ledige tider og hjælp til deres projekter. Håndværkeren kan frigive ledige tider og i øvrigt anmode om de projekter forbrugerne har lagt op.

Hvis f.eks. en håndværker oplever en annullering af en opgave kan en anden forbruger måske være heldig, at håndværkeren har valgt at give rabat på ledige tider og dermed undgår håndværkeren et økonomisk tab og forbrugeren sparer penge.

Håndværkstid er automatiseret til hurtigt at give dig et overblik over hvilke lokale håndværkere som har tid, håndværkernes timepris og deres kundeanmeldelser. Man kan selv bestemme sin geografisk zone og hvor stor eller lille zone man ønsker. Håndværkstid er meget agil og formes kontinuerligt efter vores digitale adfærd – Det hele er gratis for forbrugerne og håndværkerne har en omkostning der er under andre platformes priser.

Håndværkstid er resultatet af mange års tæt samarbejde med håndværkerne. Vi tror på, at vi med håndværkstid, kan gøre tilgangen nemmere, hurtigere og bedre, end de i forvejen er.

For håndværkerne er det også en klar fordel, at de nu kan forbedre deres bundlinje ved bedre udnyttelse af deres tid og nemmere og hurtigere få aftaler og dermed udvide deres kundegruppe gennem digitale redskaber.

Med Håndværkstid får håndværksvirksomheder og ansatte også adgang til Rabattid, som er et eksklusivt rabatunivers med over 2.800 rabataftaler. Håndværkeren bruger deres mobil til alt i dag, så vi giver dem også gratis telefoni samt dataforbrug med i deres aftale med os. Vi ligger allerede et rigtigt godt stykke under andre typer platforme i prisen. Vores mål er at give håndværkerne så stor en værdi som muligt, samtidig med at de får så meget som muligt ud af deres tid.

Vi er fuldstændigt overvældet af den succes vi allerede oplever – gennem de sidste 5 måneder har mere end 1.000 professionelle håndværksvirksomheder tilmeldt sig Håndværkstid i Danmark. Vi oplever ligeledes daglige forbrugertilmeldinger og kan se der er gang i kommunikationen.

Vi arbejder for, at endnu flere tilmelder sig Appen. Jo bedre løsningen er for forbrugerne og håndværkerne jo bedre er vi datadrevet og kan dermed bearbejde hele platformen. Vores målsætning med Håndværkstid er at skabe en værdifuld løsning mellem forbrugeren og håndværkeren, så begge parter får det absolut bedste ud af deres tid.

Hent Appen på www.håndværkstid.dk. Velkommen til Håndværkstid!

Kommentarer