Næstved By

Populær blomsterhandler fylder 50 år

Mandag den 20. april fylder indehaver af L`art des Fleurs, Claus Andersen 50 år.

At han nu, 23 år efter  sin åbning af L`art des Fleurs stadigvæk har sin blomsterbutik, havde han ikke lige regnet med.

I 2017 udtalte Claus Andersen sig til Næstved Netavis.

– Jeg er blevet hængende, siger Claus Andersen og forsætter

– Jeg stortrives i min blomsterverden, og så længe det er en spændende hverdag, jeg står op til, bliver jeg ved.  Det passer godt til min lidt krøllede og kreative hjerne, fortæller fødselaren.

Claus’ gamle tante i København var faktisk årsag til, at han fik arbejde efter skoletid hos Erik Bering og senere en elevplads hos Tage Andersen, hvor han var i 8 år.

– Det var en fantastisk tid, fyldt med spændende opgaver lige fra teaterverden til hoffet, fortæller Claus og forsætter:

– Men i Næstved skete der også noget indenfor blomsterverden. Byens fine blomsterforretning Joes lukkede i 96, og den lukning banede vej for en ny butik i Næstved. Derfor valgte jeg at blive selvstændig i ´97, og det har været et blomstereventyr lige siden.

– I min butik er der plads til alle, høj, lav, tyk eller tynd, og jeg har stadigvæk spændende opgaver som spænder vidt. Det kan være alt fra dronningebesøg, til begravelser, private fester såsom bryllupper og dekorationer til f.eks. Sct. Peders Kirke og andre større steder, forklarer Claus.

Artikel forsætter under billedet

For tre år siden havde butikken 20 års jubilæum, og her fortalte Claus Andersen til Næstved Netavis:

– Jeg elsker at undervise, og bliver blandt andet hyret af haveselskaber. Jeg har lige været på besøg hos Kähler her i Næstved. Så tiden flyver, og at der er gået 20 år er ikke helt til at forstå. Men jeg tager gerne 20 år mere, afslutter den smilende  jubilar.

Nu kan Claus så fejre sin 50 års fødselsdag mandag den 20. april.

Næstved Netavis ønsker Claus Andersen et stort tillykke med den runde fødselsdag.

 

Kommentarer