Næstved By

Peder Bodil Spejderne inviterer til Åbent Hus ved hytten i næste uge

Peder Bodil Spejderne er beredte til at tage imod gæster i hele næste uge, hvor de holder åbent hus ved spejderhytten i Grimstrup. Foto fra Spejdernes Lejr 2022: Peder Bodil Spejderne

Hvis man går rundt med en ‘indre, uforløst spejder’ eller bare brænder for aktiviteter tæt på naturen, så er der mulighed at få prøvet det af i næste uge, når Peder Bodil Spejderne holder Åbent Hus fra mandag til søndag ved spejderhytten på Ryttervej 20 i Grimstrup.

I uge 19, fra mandag den 8. maj til søndag den 14. maj, inviterer Peder Bodil Spejderne til åbent hus, hvor gruppens spejdere kan tage en ven med fra børnehaven, skolen, andre fritidsaktiviteter – eller en nabo, en kollega, et familiemedlem eller andre – til at få fornemmelse af spejderlivet med alle ingredienser.

“Spejderlivet er kammeratskab, udfordringer og friluftsliv, og hele ugen er der ledere til stede, der kan svare på alle mulige spørgsmål om spejderlivet,” lyder det i beskrivelsen fra arrangørene.

Aktiv forår og sommer

Spejderlivet i gruppen byder på både små og store – og på hver sin måde spændenede udfordringer i den kommende tid.

Lige nu står den på trangiamærke, 5 kilometerstur baglæns med guidning samt sciencepirat-mærke, hvor man undersøger og udforsker naturen; men der er også plads til de klassiske spejderdiscipliner som for eksempel førstehjælp, knob, koder og bålhygge.

Sommeren byder på aktiviteter, hvor de spejdere i aldersgruppen fra 13 til 16 år tager til Sverige på vandretur, mens spejdere i andre grene tager på ture ved Vordingborg og Helsingør.

Lige nu har Peder Bodil Spejderne fokus på den kommende uge, hvor de håber at se en masse mennesker i alle aldre, der har lyst til at høre og lære noget mere om spejderlivet.

Åbent Hus-arrangementet finder sted ved Spejderhytten på Ryttervej 20 i Grimstrup .

Læs mere om Peder Bodil Spejderne, arrangementet og muligheden for at blive spejder på hjemmesiden www.naestvedspejder.dk

Spejderlivet byder på mange forskellige aktiviteter. Det kan man blive introduceret for ved Åbent Hus-arrangementet i næste uge. Foto fra Spejdernes Lejr 2022: Peder Bodil Spejderne

Kommentarer