Kultur

Party Time: “…. it’s dark and we’re wearing sunglasses…. Hit it!”

The Blues Brothers Souvenir Show: PR

The Blues Brothers Souvenir Show vender lørdag den 24. februar tilbage til Vershuset i Næstved, hvor de er klar til at levere endnu et medrivende og underholdende, musikalsk show.

The Blues Brothers Souvenir Show består af to mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit, samt en kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, du kan tænke dig. Og så lige en hårdt swingende rytmegruppe, en effektiv hornsektion, det fede guitar-riff og et tight kor…

Det er blot den korte beskrivelse af The Blues Brothers Souvenir Show. Men sikkert er det, at orkestret leverer den musikalske fest, man ikke kan stå stille til, lyder det fra arrangørerne.

Det var tilbage i 1986, at ideen, og bandet, kom til verdenen, hvorefter et juleshow i Odense var det første gig. Egentlig skulle det have været en engangsforestilling, men succesen var så klar, at det var oplagt at tage den videre.

Udgangspunktet var fra starten den amerikanske film, ”The Blues Brother”, fra 1980, men showet har altid levet sig eget liv. Og siden er det blevet til et utal af shows på spillesteder og festivaler overalt i Danmark.

The Blues Brothers Souvenir Show gi’r den gas på Vershuset, Grønnegade 10 i Næstved lørdag den 24. februar

Dørene åbnes klokken 20, og musikken starter klokken 21.

Billetter kan købes i forsalg på www.vershuset.dk

Kommentarer