Tappernøje

Påskekoncert i Snesere kirke onsdag aften

Haslev Kirkes ungdomskor, Midtsjællands kammerkor og et orkester af dygtige elever fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium giver påskekoncert i Snesere Kirke onsdag aften.

Onsdag den 12. april klokken 19.30 er der påskekoncert med ikke mindre end 50 medvirkende i den store, flotte Snesere kirke på Snesere Torpvej 1 i Tappernøje.

De medvirkende er Haslev Kirkes ungdomskor sammen med Midtsjællands kammerkor, ligeledes fra Haslev og et orkester af dygtige elever fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, der spiller med rutinerede amatørmusikere.

Musikken er smuk og stemningsfuld barokmusik af Johan Sebastian Bach. Koncerten indledes med Bachs koncert for obo og violin med strygeorkester, hvor Freja Arendt og Cecilie Emtoft er solister. I koncertens 2. afdeling opføres en afdeling af Bachs passionskoraler for kor og orkester.

– Aldersforskellen i koret er rimelig stor: fra 16 til 89 år! oplyser Hans Krarup, der har dirigeret Midtsjællands kammerkor i mere end 25 år.

Som orgelsolist medvirker Peter Arendt, der til daglig er organist ved Haslev kirke. For 10 år siden efterfulgte han Hans Krarup i embedet. Koncerten er et samarbejde mellem Hans Krarup og Peter Arendt, idet det er Hans Krarup, der er koncertens dirigent.

Senere i ugen, påskelørdag klokken 16.30, genopføres musikken i Haslev kirke.

Det koster 50 kroner at overvære koncerten. Efter koncerten byder menighedsrådet på en lille forfriskning.

Kommentarer