Magaxin

Oplev original asiatisk te

Artiklen er sponsoreret

Der er ingen tvivl om, at der er væsentlige forskelle mellem danske og asiatiske kulturer. Det afspejler sig især i maden og drikkevarerne. Det er hverken de samme madvarer, madanretninger, teblandinger, sodavand, eller lignende, som man finder i et dansk supermarked og i et kinesisk supermarked.

Gennem globaliseringen er det heldigvis gjort nemt og enkelt at finde frem til små, kinesiske supermarkeder, som sælger både asiatisk mad og asiatiske drikkevarer.

Men måske du er af den nysgerrige type og elsker at eksperimentere af og til med nye ting fra forskellige kulturer. Derfor kan det formodentligt også friste at prøve nogle drikke fra henholdsvis asiatiske lande. At prøve noget nyt end de velkendte amerikanske og europæiske mærker. Det kunne for eksempel være te.

Tapiokaperler til Bubble Tea

Når man nævner ordet “te” og oprindelsesland”, er der formodentligt mange danskere, som enten tænker på Kina eller generelt Asien. Men det, man køber nede i supermarkedet, kontra det man kan få i Asien, er desværre ikke altid helt det samme. Derfor kan det være værd at prøve sig frem og prøve noget nyt, som er noget mere “asiatisk” end det, man finder i supermarkederne. Det kan for eksempel være Tapiokaperler til Bubble Tea. Du kan læse mere her: https://pandasia.dk/vare-kategori/asiatiske-drikkevarer/bubble-tea/tapioka-perler/.

Tapiokaperler til Bubble Tea er den vigtige ingrediens for din Bubble Tea og er berømte for deres vingummi-agtige strukturer. Disse vingummi-agtige Tapiokaperler er med til at sikre en dejlig og glat drikkeoplevelse og smagen af vaskeægte Asien. Tapiokaperler kan fås i forskellige farver og med forskelligt indhold, hvor man for eksempel kan anskaffe sig “black sugar flavor” og “color flavor”.

Hvordan tilberedes Tapiokaperler?

Tilberedningen af tapiokaperler er ikke det samme, som vi kender det med te fra supermarkedet. Tapiokaperler skal nemlig tilberedes på en helt anden måde, end de fleste sikkert kan være vant til 

Først tilsætter man 600 ml vand til en gryde, som senere skal op at koge. Når vandet koger, skal Tapiokaperlerne i gryden i 30 minutter, indtil de ikke klistrer. Imellem tiden kan man lave den tilhørende sukkerblanding, som består af 300 ml vand, 4 spiseskeer brunt sukker og sidst 2 spiseskeer sirup eller honning.

Efter de 30 minutter er gået, hvor Tapiokaperlerne har været oppe at koge, skal de efterfølgende hældes ned i en si og derefter skylles efter med koldt vand. Sidst men ikke mindst skal denne sukkerblanding hældes ned oveni Tapiokaperlerne, hvorefter at sammenblandingen kan bruges til Black Tea, Classic Tea, Bubble Tea eller lignende.

Hvor kan Tapiokaperler samt Bubble Tea?

Der er nok mange, som kan nikke genkendende til, at hverken Tapiokaperler eller Bubble Tea har strejfet ens næse nede i supermarkedet. Og det kan også forekomme, at det er de færreste supermarkeder, som forhandler disse produkter.

Derfor kan det være en god ide at opsøge en lokal, asiatisk forretning eller butik, som har disse forskellige produkter – også i forskellige varianter. På den anden side er det også muligt at lave en søgning ude på internettet, hvor man kan finde adskillige netbutikker og webshops, som sælger alt lige fra små og større asiatiske dagligvarer. Samtidig kan du endda være sikker på at få leveret produkterne hurtigere til netop din hoveddør eller din lokale pakkeshop, kontra hvis varerne blev bestilt direkte fra Kina eller andre asiatiske lande.

Kommentarer