Kultur

Oplev Jakob Stegelmann nørde om verdens bedste tegneserier

Jakob Stegelmann er kendt som en fremragende formidler Foto: Ursula Taylor

Er du tegneserie-nørd, eller blot interesseret i denne kunstart, kan du opleve Jakob Stegelmann fortælle om verdens bedste tegneserier onsdag den 25. oktober kl. 19.00-20.30 på Næstved Bibliotek.

Ved denne aftens arrangement i rækken ”Vi nørder” vil Jakob Stegelmann fortælle om verdens bedste tegneserier – eller måske snarere: Verdens bedste ukendte tegneserier. Stegelmann dykker nemlig ned i nogle af sine yndlingstegneserier blandt dem, der i dag er glemte.

Der er sket meget i tegneserieverdenen siden de første avisstriber i 1800-tallet. Jakob Stegelmann vil tage os på en rejse gennem tiden med udgangspunkt i glemte perler og mere generelt kunstartens udvikling fra populært massemedie til de moderne, og måske mere elitære ”grafiske romaner”.

Hvis du er en stor tegneserielæser eller bare godt kunne tænke dig at lære mere om denne fantastiske kunstform, så glæd dig til halvanden times fascinerende foredrag og spørgsmål med kongen af tegneserieformidling og alskens andre nørderier.

Jakob Stegelmann er forfatter, foredragsholder, redaktør, filmanmelder og tv-vært. Han er især kendt for tv-programmet Troldspejlet på Danmarks Radio, som han har været vært på siden begyndelsen i 1989.

Om Vi Nørder

”Vi Nørder” er overskriften på en række arrangementer og en podcast fra Næstved Bibliotek. Idéen er, at vi hver gang kaster os over et emne, som vi ”nørder” ud fra en ofte lidt skæv vinkel. Podcasten kan høres på Spotify og lignende platforme. Du finder den ved at søge på ”Vi Nørder”.

Arrangementet finder sted onsdag den 25. oktober kl. 19.00-20.30 på Næstved Bibliotek. Billetter koster 50 kr. og købes via www.naesbib.dk

Kommentarer