Erhverv

Nytårskur 2024 med bobler, kransekage og en håndboldstjerne

Man kan møde tidligere håndboldspiller og assisterende landstræner for håndboldkvinderne, Lars Jørgensen til nytårskuren 24. januar. Pressefoto

Traditionen tro inviterer Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv hele Næstveds erhvervsliv til Nytårskur. Det sker onsdag 24. januar 2024 klokken 15 til 18 i Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Nytårskuren er årets gode lejlighed til at netværke og nyde et glas bobler og et stykke kransekage med andre fra det lokale erhvervsliv, og det er altid en festlig oplevelse, hedder det i en pressemeddelelse

Der vil være taler ved borgmester Carsten Rasmussen, bestyrelsesformand for Næstved Erhvervsforening, Helle Andresen, samt direktør for Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen. Men deltagerne vil også få et spændende indblik i og inspiration til, hvordan man opbygger stærke teams.

Det er nemlig en person med stærke erfaringer i lige netop dét, som kigger forbi: Tidligere landsholdsspiller i håndbold og nuværende assisterende landstræner for håndboldkvinderne, Lars Jørgensen, der også har lokale rødder i Næstved-området.

– Lars vil sørge for, at du, udover god networking, også får masser af inspiration med hjem fra Nytårskuren, lover arrangørerne.

Årets Iværksætter

Endelig er Nytårskuren også arrangementet, hvor Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv kårer Årets Iværksætter i Næstved Kommune.

Som sædvanlig er der nomineret tre virksomheder, som vil blive annonceret frem imod Nytårskuren, men først på selve dagen vil årets vinder blive afsløret, skriver erhvervsforeningen.

Det er som altid gratis i deltage i festlighederne, men man skal tilmelde sig via Næstved Erhvervs hjemmeside.

 

Kommentarer