Næstved By

Nyt kageunivers er åbnet på Axeltorv

Fredag morgen kl. 09.00 åbnede dørene for Næstveds nye konditori på Axeltorv. Bagermester Dennis Boye Jensen ses her sammen med (tv) Cecilie og (th) Camilla, som er klar til at servere lækker bagværk for deres kunder. Foto: Næstved Netavis.

De senere år har bagerforretninger på stribe måttet give op og dreje nøglen om. Konkurrencen fra supermarkeder og tankstationers billigere bake off-produkter har været for hård.

I Næstved har et helt nyt konditori trodset tendensen, og åbnet i kælderlokalerne under Løve Apoteket på Axeltorv. Dennis Boye Jensen har troen på at Næstveds borgere gerne vil nyde en god kop kaffe og en lækker kage fra en bager, der kan sit håndværk.

Bager med fart og god energi

Jensens Bakery er et forholdsvis nyt koncept hvor virksomheden startede på Indre Vordingborgvej, som nabo til NOERS To Go

Foto: JB Konditoriet.

Men det hele startede med Anna & Arnes Is. Kunderne fik hurtig smag for den is, som Dennis producerer i sit ismejeri , og det gav allerede fra start travlhed med bookinger til virksomheder og fester.

Nu skulle man tro at det hele nu skulle være det, hans virksomhed vil byde på, men manden havde flere, og endnu større planer. Hvor alle butikker i Danmark måtte lukke ned grundet Covid-19 åbner Dennis Jensens Bakery, hvor man kan bestille lækker bagerbrød via nettet, leveret ved hoveddøren af den travle bager.

Hurtigt blev lokalet på Indre Vordingborgvej for trange, og da lokalerne som havde været bageriet “Vaniljestangen” i Glumsø stod tomme, var Dennis hurtig til at få omdannet butikken til et JB Bageri, med et stort udvalg i lækker bagværk og kager.

Med det sidste nye skud på stammen har Dennis nu beriget Næstved med et lille hyggeligt konditori lige midt i centrum i Næstved.

Apotekerkælderen under Løve Apoteket er nu omdannet til JB konditoriet, og mon ikke kunder med hang til lækre kager, og hjemmelavet is, vil falde for alle fristelser i salgsmontren.

Foto: Næstved Netavis

 

Dennis Boye Jensen byder velkommen til sin lille oase af lækkerier. Foto: Næstved Netavis.

Adresse:

JB Konditoriet
Axeltorv 12, kælderen.
4700 Næstved.

Åbningstider:

Mandag-Fredag 9-17
Lørdag 9-15

Kommentarer