Næstved By

Nyt dyre mekka i Askov

Se billedserie

I de lille landsby Askov der ligger15 km fra næstved centrum, er der åbnet et eldorado for alle dyre elskere, og især hundefolket.

Skrevet af: Susen von warburg

For den gamle hundepension evigglad har skiftet ejere, og hele stedet har fået en gevaldig ansigtsløftning. Nu hedder dyrehotellet Næstved hundesport center, og her holder Næstved besøgs bondegård, og dyrerednings centret Papegøje hotellet også til.

Hundesport centret byder på en hyggelig lille forretning til hundefolket, hvor størstedelen af vores foder er økologisk. Vi har flere spændende nyheder i forretningen, b.la vandtætte GPS halsbånd til konkurrence dygtige priser.

Her er også et økologisk hundehotel, med overvågning i hundeboksene, så man kan logge ind via sin smartphone, og se hvordan det går med vovsen, når man er på ferie. Og der er lavet en indhegnet hundeskov, samt et hundefitness center. Vi tilbyder månedskort til fitness centret, der tilbyder waterwalk, elektrisk løbebånd og svimmingpool. Vi tilbyder også hundedagpleje til dem der har lange arbejdsdage, og har brug for et sted hunden kan være imedens.

Dyre rednings centret Papegøje hotellet, der tidligere lå i Gadstrup, huser 125 forskellige redningsdyr. Vi har 50 store papegøjer, ponyer og æsler, geder og får, minigrise og kunekune grise, høns og gæs, katte og hunde. Dyrene bliver boende på Papegøje hotellet resten af deres liv.

Besøgsgården der har åbent hver weekend fra kl 14-16, og hver dag i alle skoleferier, byder på mange spændende næroplevelser med dyrene. For her må du gå ind til de fleste af dyrene. Du kan både vælge en tur på egen hånd eller en guided tur, hvor der bliver fortalt om dyrene

Gården ligger på 3.9 hektar land hvor størstedelen er skov, og overalt er der lavet huse og indhegninger, hvor de forskellige dyr går.

Kommentarer