Livsstil og forbrug

Ny mobil høreklinik tager på gratis hjemmebesøg i Næstved og omegn

Hørespecialist Linette Skou Larsen kører ud og besøger sydsjællændere, der døjer med hørelsen, i privaten. Foto: PR

Din Hørespecialist har netop oprettet en mobil høreklinik med udgangspunkt i Næstved. Her vil den erfarne hørespecialist Linette Skou Larsen køre på besøg i privaten hos sydsjællændere, der døjer med hørelsen.

Indbyggerne i området mellem Næstved, Skuderløse, Spjellerup og Snesere har netop fået mulighed for at benytte sig af Din Hørespecialists nye mobile høreklinik, hvor den erfarne hørespecialist Linette Skou Larsen kører på hjemmebesøg i private hjem. I kraft af Linettes nylige flytning til Næstved og årelange arbejde hos Din Hørespecialist, skal hun stå for det nye mobile tiltag.

– Vi har gjort det nemt at få en gratis høretest og rådgivning hjemme hos dig selv, hvor vi får afklaret, om du vil have gavn af et høreapparat eller ej. Du slipper for at forlade hjemmet og for besværet med at finde kørelejlighed eller at være afhængig af dyr transport, siger Linette Skou Larsen og understreger:

– Fysisk afstand må ikke stå i vejen for at få hjælp mod dårlig hørelse, og derfor er det virkelig dejligt, at jeg nu kan tilbyde at komme hjem til folk privat. Fordi jeg bor i Næstved, har jeg nemt ved at komme rundt og også besøge området mellem Spjellerup, Skuderløse og Snesere.

Spring over 73 ugers ventetid

Efter behov hjælper Din Hørespecialists mobile høreklinik også med papirarbejde som ansøgninger og dokumentation, der kan være nødvendig i forbindelse med anskaffelse af høreapparat. Samtidig undgår man den offentlige venteliste med lang udsigt til høreapparat. I skrivende stund går der 73 uger, før borgere med høreproblemer kan komme til undersøgelse med henblik på behandling med høreapparat på hospitalet i Nykøbing Falster.

– Stort set alle med et behandlingskrævende høretab er berettiget til et offentligt tilskud, der dækker alle eller nogle af udgifterne, og det synes jeg kun er rimeligt, at borgerne kan få hjælp til, siger Linetter Skou Larsen.

Høreapparatet kan justeres hjemmefra

Udover at kunne få tjekket hørelsen i hjemmet tilbyder Din Hørespecialist også en ny gratis service, der hedder Remote Care. Mens man har høreapparatet på hjemme i stuen, kan en hørespecialist foretage en finjustering på afstand via smartphone eller tablet, så snart behovet opstår. For 79-årige Jytte, som for nyligt har gjort brug af Remote Care servicen første gang, er det en mærkbar forskel at kunne få høreapparaterne skræddersyet direkte til de vante omgivelser derhjemme:

– Jeg synes, det er alle tiders idé at kunne få dem justeret herhjemme, for så er vi i vores egne omgivelser. Så en helt nøjagtige finjustering, det kan man bedre få herhjemme, siger Jytte Wennerstrøm.

– Ved at bruge Remote Care kan folk sidde i deres vante og trygge omgivelser og få høreapparatet justeret gennem en app. Og ikke mindst nu, hvor coronapandemien fylder rigtig meget, er der mange, der sætter pris på den mulighed for at begrænse fysisk kontakt, siger Linette Skou Larsen.

 

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde med 24 høreklinikker, der yder rådgivning om høreapparater fra producenterne Widex og Signia. Høreklinikkerne er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi. Tlf.: 70 11 10 70www.dinhs.dk

Kommentarer