Ny køkkenchef på Hotel Vinhuset
Henrik Vingnæs varsler nye tider i køkkenet på Hotel Vinhuset.
Af Birgitte Grejsen Møs.
1. juli tiltrådte Henrik Vingnæs stillingen som ny køkkenchef på Hotel Vinhuset, og allerede fra start stod det klart for ham, at der skal ske forandringer på det gamle hotel.
Henrik Vingnæs er udlært kok på Grand Park i Korsør. Herefter har han været i 5 1/2 år på Klarskovgaard, hvor han kunne skrive endnu en uddannelse som Food Coordinator i sit CV.
– Uddannelsen som Food Coordinator giver konkrete værktøjer, til at løse problemer med madspild og madaffald i professionelle køkkener og produktioner gennem hele værdikæden.
Det gør, at jeg tænker alternativt og går meget op i at alt bliver lavet fra bunden og intet går til spilde, fortæller Henrik Vingnæs.
– Jeg vil ændre madstilen på Hotel Vinhuset med et ny-nordist tvist og tilbyde et menukort, som ikke andre har i Næstved. Dog skal der siger, at vi stadigvæk vil lave en god gedin oksesteg eller lignende, hvis det er det vores gæster ønsker. Men jeg vil gerne højne niveauet i hotellets køkken, så vores gæster får en god oplevelse serveret på deres tallerken. Jeg har ligeledes fokus på restaurant Vinhuskælderen. Den trænger til en update mht. tallerkner, bestik og glas, og det betyder meget for at mig at få lov til at lave disse måske små, men synlige forandringer på hotellet.
– Alt i alt vil jeg sætte mit fingeraftryk i menukortet på Hotel Vinhuset, og jeg glæder mig til at give vores gæster en skøn madoplevelse her på hotellet, afslutter Henrik Vingnæs.
Kommentarer