Holme-Olstrup

Ny frisør: Julie Eline åbner salon i Holme Olstrup

Salon Julie Eline er navnet på en ny frisørsalon i Holme Olstrup. Det er den 28 årige Julie Eline Hansen , som åbner frisørsalon på Petersmindevej.

Skrevet af Birgitte Grejsen Møs. 

Med kæreste, mor til to, og nu en ny salon på hjemmeadressen, ser Julie Eline frem til tirsdag den 17. november. Det er dagen, hvor hun åbner døren til sin nye salon med adresse på Petersmindevej 38 i Holme-Olstrup.

Julie bestod sin svendeprøve i 2015, hvor hun bestod med bronze. Hun fik tilmed i den forbindelse den udsøgte fornøjelse at trykke H.M. Dronningen i hånden, da hun modtog sin medalje.

Julie har tidligere arbejdet som frisør i København og senest hos “Birgitte Design” i Næstved Storcenter.
Artikel forsætter under billede.

– Jeg kommer til at køre med produkter som er 100 procent veganske, blandt andet fra det svenske, miljøvenlige brand, Maria Nila, fortæller Julie Eline, som også sætter kvalitet, kreativitet og god service i højsædet.

– Man kan derfor også altid forvente en topprofessionel behandling, og alle er velkomne hos mig, lyder meldingen fra den ny-etablerede frisør i Holme-Olstrup.

Grundet Covid-19 bliver der ikke en reception i forbindelse med åbningen på tirsdag, men Julie lover, at der vil komme en festligholdelse på et senere tidspunkt, når regeringen atter tillader det.

Frisør Julie Eline.
Petersmindevej 38,
4684 Holmegaard.

Tlf.: 50 69 51 65

Mail: info@julieeline.dk

Link til website: Julieeline.dk

Link til Facebook Julieelinehairartist

Kommentarer