Ny direktør skal give endnu flere smag for Restaurant Flammen
Restaurant Flammen har ansat ny adm. direktør, som skal hjælpe restaurantkæden med at give gæsterne endnu bedre oplevelser og nå ud til endnu flere danske byer.
Siden 2017 har madglade restaurantgæster i Næstved kunnet nyde Restaurant Flammens bugnende grillbuffet og friske salatbar. På under 10 år er Restaurant Flammen åbnet 16 steder i Danmark og i Hamborg, og kæden har dermed oplevet et sandt væksteventyr. Det har fået den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal til at gå på jagt efter en ny adm. direktør. Han er nu valgt, og det bliver 43-årige Piet Klein, der kan sætte sig for bordenden, når der skal træffes beslutninger for kædens restauranter. Han kommer fra et job som kædedirektør for møbelkæden ILVA og har solid erfaring fra både det danske og internationale marked.
– Flammen har et stærkt og gennemtestet koncept, og jeg ser frem til at sætte mit personlige aftryk på virksomheden, både i Danmark og i Tyskland. Vi skal give vores kunder en helhedsoplevelse, som står knivskarpt, både når det gælder maden, indretningen, stemningen og ikke mindst servicen, og jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling sammen med den dygtige ledergruppe og de engagerede medarbejdere, siger Piet Klein.
16 restauranter på 10 år
Flammen har oplevet en imponerende vækst, siden familien Rosenfeldt Sunddal videreudviklede sin populære familiekro i Sønderjylland og åbnede første udgave af konceptrestauranten i 2009.
– Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser. Vi ser et super match i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen, fortæller Martin Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien.
Nyt take away-koncept
Selvom Restaurant Flammen har planer om at åbne flere restauranter i udlandet, er der i høj grad fokus på at udbrede kendskabet herhjemme, så endnu flere danskere kan få smag for Flammens koncept. F.eks. kan man som det første sted i landet hente take away på restauranten i Næstved, men efter planen skal det være muligt i alle kædens restauranter i løbet af 2019.
– Vi har mange idéer til nye forretningskoncepter, og for mig som ny adm. direktør er det vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, så Flammen også i fremtiden vil være kendt som et veldrevet og hyggeligt spisested, hvor folk søger hen, når de vil have velsmagende oplevelser med familien og venner, siger Piet Klein, der har første arbejdsdag som adm. direktør i Flammen den 1. april 2019.
Kommentarer