Livsstil og forbrug

Nu gør Red Barnet det muligt at handle udenfor normal åbningstid i Næstved

Se billedserie

Skrevet af: Magnus Mortensen

Børnefamilier har ofte en meget travl dagligdag med job, hente og bringe børn, indkøb, madlavning, lektier mm. – hvilket gør det svært for dem at handle i den åbningstid som vores butikker normalt har.
Derfor lancier vi nu i Næstved en gennemprøvet selvbetjeningsløsning, så børnefamilier kan handle kvalitets genbrug til familiens yngste præcist når det passer dem.

Selvbetjening gør det muligt at låse sig ind i butikken på Ringstedgade 19A udenfor butikkens normale åbningstid med blot få klik på sin smartphone.

Fra d. 1. december 2023 tilbyder Red Barnet at børnefamilier kan handle betjeningsfrit fra kl. 8 morgen til kl. 20 aften i vores butik

De selvbetjeningstider som vi begynder med kan udvides, hvis behovet viser sig at være der.
Erfaringerne fra vores andre butikker med selvbetjening er meget positive, kunderne er utrolig glade for dette supplement til butikkens normale åbningstider.

Red Barnet håber at dette tiltag i Næstved vil blive modtaget af kunderne som en ekstra service – en service som giver dem mulighed for også at handle kvalitetsgenbrug når butikken ellers ikke er bemandet af de mange ildsjæle som ellers hver uge, holder butikken åbent.

Overskuddet fra Red Barnets genbrugsbutikker, går til at hjælpe børn i udsatte positioner både lokalt, nationalt og internationalt.

Dette er en lokalnyhed indsendt af Magnus Mortensen. Du kan også indsende nyheder under INDSEND i topmenu. 

Kommentarer