Kultur

Nu’ det jul igen på børnebiblioteket – kom og hyg med i december

Brug december måned i børnebiblioteket, hvor julestemningen er i top. Foto: Lea Anna Petersen

Tag på Næstved Bibliotek i december måned og mærk julestemningen brede sig. Børnebiblioteket bugner af hyggelige og julede aktiviteter for børn i alle aldre.

Julen er hjerternes og børnenes fest. Derfor skruer vi op for julehyggen i børnebiblioteket, når vi gennem december måned tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter for børn og deres familier.

Byg julemandens hus

Du kan blandt andet deltage i Film og Fortælling, hvor vores børnekulturformidlere vil læse en julehistorie højt og vise en lille film. Du kan også bygge julemandens hus af LEGO-klodser eller finde de helt kreative evner frem og forvandle vores gamle bøger til smuk julepynt, som du kan tage med hjem.

Mange af aktiviteterne foregår i hverdagen, men hver lørdag i december kan du også være sikker på at finde julestemningen på børnebiblioteket. På bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk kan du læse mere om de enkelte begivenheder. Fælles for dem er, at de er gratis og ikke kræver nogen tilmelding.

Gør ventetiden kortere

Der er som bekendt længe, alt for længe til juleaften for forventningsfulde børn. Juleprogrammet på Næstved Bibliotek er derfor måske lige, hvad du står og mangler, når I skal finde på noget at fordrive den søde ventetid med.

 

Kommentarer