Næstved By

Næstved Storcenter gør julehandlen tryg

Julestemningen har indfundet sig i Næstved Storcenter, og centerdirektør Alida Christiansen melder nu  klar til årets coronasikre julehandel.  

I storcenteret har man længe været i fuld gang med juleforberedelserne for at skabe de bedste betingelser  for en tryg og sikker juleshopping for alle. 

”Vi har bl.a. sørget for ekstra opsynspersonale, ensretning af centergangene, online-salg af gavekort,  afspritning af kundevogne og infoskærme ved alle centerets indgange, som oplyser de besøgende om den  aktuelle kundestrøm. Der er tænkt over tingene, og folk kan besøge os med komplet ro i sindet,” siger  centerdirektør Alida Christiansen. 

NYT! Køb gavekort online 

Der er altså skruet ekstra op for trygheden i Næstved Storcenter i den kommende tid, og for at undgå de  lange køer ved Centerinformationen og tilgodese dem, der af forskellige årsager ikke kan besøge centeret i  disse tider, har man netop gjort det muligt at købe gavekort til Næstved Storcenter på centerets hjemmeside  (naestvedstorcenter.dk). Kortet gælder i 3 år og kan bruges i alle centerets specialbutikker inkl. Bilka.  

Støt lokalt  

I Næstved Storcenter er alt til hele familien samlet i hyggelige rammer under et tag. Selvom flere af  butikkerne har webshops, er håbet derfor også, at de lokale folk vil søge de fysiske butikker, som de plejer.  

”Den gode service handler om den nærværende og personlige oplevelse, kompetent rådgivning og det aftryk,  vi sender kunderne afsted med, når de forlader butikken igen – og det får man bare ikke online”, siger  centerdirektøren med et smil. Og i tilfælde af at julegaverne måske skal byttes, har de fleste af centerets  butikker ekstra lange byttefrister og står klar til at hjælpe, så man i ro og mag kan finde det rette substitut. 

”Jeg er meget fortrøstningsfuld og glæder mig som altid til julehandlen og den stemning, den skaber i  centeret. Og så håber vi selvfølgelig, at folk har lyst til at handle lokalt. Det er en fælles opgave at sikre, at  Næstved er en lige så dejlig og levende handelsby på den anden side af corona, og her kan vi alle sammen  gøre en forskel”, slutter Alida Christiansen af. 

NYT! Morgenshopping: Få en butik helt for dig selv 

Som noget nyt tilbyder Næstved Storcenter alle kunder muligheden for at booke en personlig shoppetid i  udvalgte af centerets butikker. Såfremt behovet er for det, får man butikken helt for sig selv, så årets  juleindkøb kan klares uden at skulle stå i kø eller møde mange andre mennesker på sin vej. Tilbuddet er for  alle, der kan være forhindret i at besøge NSC i den ordinære åbningstid, hvad enten man tilhører en  risikogruppe, er utryg eller blot har travlt i december. Book en tid på naestvedstorcenter.dk. 

NYT! Planlæg dit besøg

De besøgende i centeret er generelt rigtig hensynsfulde og gode til at følge retningslinjerne i centeret.  Erfaringen viser dog også, at en del kunder klarer julehandlen få dage op til 24. dec. Derfor opfordrer  storcenteret alle til at gå ind på deres hjemmeside og tjekke, hvor mange kunder der er i centeret lige nu  men også fordelt på ugedage og tidsrum. På den måde kan man planlægge sit besøg, når der er mest plads.  

Safe Shopping – du kan trygt besøge os 

I Næstved Storcenter gør de alt for at give dig en tryg oplevelse. De følger de gældende retningslinjer, og  derfor er det et krav at bære mundbind eller visir, når man besøger storcenteret. NSC opfordrer desuden  besøgende såvel som personale til at tage hensyn, holde afstand, afspritte hænder, benytte mundbind eller  visir samt at blive hjemme ved symptomer på sygdom.  

Kommentarer