Foreninger

Næstved Fotoklub – igen på Kulturnatten!

Næstved Fotoklub har til kulturnatten i Næstved 2023 forberedt et af Kulturnattens faste indslag; Fotoudstillingen i Gamle Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter 6. til 8. oktober.

Dørene åbnes fredag den 6. oktober kl. 13 og der er åbnet til kl. 23.
Men der er også åbent lørdag og søndag kl. 10 – 17.
Der er gratis adgang, flotte fotografier, publikumskonkurrence og en fin lille café.

Fotoudstillingen er en oplevelse med ca. 300 udvalgte fotografier, hvor der er tænkt lidt dybere over, hvordan de skulle tages, bearbejdes og vises frem. Fotografierne spænder fra rejsefotos og gadefotos over fotos fra lokale naturområder til portrætter og kreative fotografier.

Foto: Frank De Witte

Forvent, at du kan få inspiration til dine egne fotografier med kamera eller mobil. Forvent også, at du kan blive
provokeret eller overrasket.
For at få lejlighed til at skærpe dit blik for det gode fotografi, kan du som besøgende på udstillingen deltage i en konkurrence.
Udpeg det billede, som du synes er bedst. Du deltager samtidig i en konkurrence, hvor du kan vinde et det billede, du har stemt på.
Du kan også vinde gavekort.

”Vi er stolte af vores klub, som kan præsentere en fotooplevelse på højt niveau til alle, der er glade for at se på billeder. Vi er vant til at få op mod 1.000 besøgende over kulturnat-weekenden, og vi håber ligeså mange vil komme forbi i år”, siger Freddie Hansen, formand for Næstved Fotoklub.

Foto: Tage Klee

”Klubbens medlemmer har i hvert fald gjort sig umage for at præsentere en udstilling, der beviser, at medlemmerne i vores fotoklub bliver bedre og bedre fotografer.”

Som medlem af fotoklubben kan man få afprøvet sine ideer i de 15 årlige klubkonkurrencer, hvor medlemmernes fotografier bliver bedømt og kommenteret af dommere fra andre fotoklubber. Flere medlemmer i klubben får løbende fotografier antaget og præmieret ved censurerede fotoudstillinger og fotokonkurrencer i Danmark og i udlandet.
Derfor har den årlige fotoudstilling i Gamle Ridehus altid et højt niveau.

Hvis du gerne vil være en bedre fotograf, uanset dit udgangspunkt og ambitioner, så kan du få noget ud af at være med i en fotoklub, hvor du kan få inspiration og ideer til at blive en bedre fotograf. Tag kontakt til klubben på hjemmesiden www.naestvedfotoklub.dk og deltag gratis i 2 – 3 møder, før du beslutter, om du vil være medlem.
Klubben har ca. 45 medlemmer og mødes hver torsdag kl.19.30 til ca. 22.00 på Grønnegades Kaserne.

Kommentarer