Næstved By

Mød Mr wine til Næstved Vinfestival

Mød Mr wine i dag til Næstved Vinfestival.

– Jeg elsker at smage nye ting, blive inspireret og få nye sanseoplevelser, omend jeg nok aldrig bliver særlig begejstret for stegt lever. Jeg ved godt at nogle mennesker kan lave den ondeste stegte lever, og som selv jeg vil kunne lide – men jeg vælger trods alt at trække grænsen her. Indvolde er ikke lige mit foretrukne måltid.

– Vinen er for mig stadig det primære, og min lille vinbutik her på nettet er udtryk for mine personlige præferencer, og jeg har naturligvis smagt alle vinene. Jeg har kun vine i sortimentet, som jeg kan stå inde for 110% – uanset om det er den normale hverdags Syrah fra Veneto producenten – Paladin eller om det er den fantastisk Le Cacheflo fra Tobin James i Californien.

Køb din billet til Næstved Vinfestival lige her.

Køb billet uden onlinegebyr hos:

– Kvickly, Kvægtorvet
– MENY, Østergade
– Fensmark Brugsforening
– Vinoble, Næstved Storcenter

Kommentarer