Næstved By

Modvind blev til medvind for festivalen Danmark Dejligst Karrebæksminde 2022

Formand for DDK Heidi Thybo Mørkeberg invitere alle til en kæmpe festdag for både små som store. Foto: Næstved Netavis.

Efter at Danmark Dejligst Karrebæksminde har været nødt til at aflyse i både 2020 og 2021 grundet Covid- 19, er det med stor glæde at kunne offentliggøre at Danmark Dejligst Karrebæksminde bliver gennemført i 2022, og at foreninger, musikere, bands, oplevelser, private -og erhvervsdrivende, politi- og beredskab har sat et kæmpestort kryds i kalenderen ud for lørdag den 9. juli 2022. 

Det er nemlig datoen for Danmark Dejligst Karrebæksminde 2022, som afholdes  på De Hvide Svaner Camping.

– Som udgangspunkt er vi startet op med en kassebeholdning på 0.- kr. og vi, i bestyrelsen, har været 110% afhængige af sponsorater – både store som små, fortæller formand for Danmark Dejligst, Heidi Thybo-Mørkeberg.

– Vi har godt kunne mærke at det har været svært at finde de mindre private sponsorer, så vi har lagt vores skæbne i hænderne på de større virksomheder og Næstved Kommune.

– Vi har været så heldige at Spar Nord, Sydbank og Næstved Storcenter, Plan Revision samt Karrebæksminde Erhvervsforening har bidraget til vores koncept – og med Næstved Kommune velvilligt med på banen, er vi nu i hus med vores budget. Det bevirker at vi kan gennemføre festivalen, som normalt tiltrækker 8-10.000 gæster, og i 2022 uden restriktioner! Det er en lettelse, for jeg tror at vi alle, har det lidt som køerne der skal på græs – Endelig, kan vi samles igen i det grønne og nyde den dejlige, danske sommer, hygge og nyde hinandens selskab, og endda lytte til god live musik og anden underholdning, ganske gratis.

Danmark Dejligst Karrebæksminde er for alle aldre – både store som små. Da der er fri entre er der lagt op til en festlig og hyggelig dag. Af aktiviteter kan nævnes skumudlægning, åben swimmingpool, hundeopvisning, sjov på fjorden,  kræmmere, erhvervs stande, ballonklovn, Delta-fun, madboder, is – kaffe – kage, ølboder samt Danmarks måske største og eneste, udendørs bankospil, musik fra 2 scener hvorfra både lokale samt nationale kunstnere og bands giver den gas frem til klokken 22.00 hvor festival pladsen lukker.

– Vi håber at vejrguderne er med os og at vi får en helt forrygende dag, fyldt med glade smil og hygge for børnefamilier, venner, naboer, og andet godtfolk. Og så håber vi selvfølgelig også, at vi kan skabe et overskud,  som vil være til gavn for alle de deltagende foreninger, og ikke mindst for Svovlstikkerne Næstved, som er dem hvor vi i år håber på, at efterfølgende kan videregive et par ekstra gode oplevelser til unge i Næstved Kommune som har en udfordrende hverdag.

–  Min bestyrelse og jeg har gjort alt for at skabe et alsidigt program og vi glæder os til at byde alle velkommen til en festlig dag på De Hvide Svaner Camping, lørdag den 9. juli afslutter Heidi Thybo Mørkeberg. 

Danmark Dejligst Karrebæksminde
De Hvide Svaners Camping
Karrebækvej 741 4736 Karrebæksminde.
Lørdag den 9. juli kl. 10.00 – 22.00

Kommentarer