Erhverv

Mille Gerdil fra Næstved vil være bygningsmaler, og nu dyster hun om at være blandt de bedste

Mille Gerdil. Foto: EUC Sjælland

DM i Skills er den store årlige konkurrence for unge talenter fra erhvervsuddannelserne. Danmarksmesterskaberne løber af stablen 18.-20. april 2024 på Dyrskuepladsen i Roskilde. I år har seks dygtige elever fra EUC Sjælland kvalificeret sig, og en af dem er Mille Gerdil fra Næstved, som er ved at uddanne sig til bygningsmaler.

Mille Gerdil er i fuld gang med sin uddannelse som bygningsmaler hos malerfirmaet Hans Larsen i Næstved. Men resten af ugen kommer de til at undvære deres dygtige elev, der fra torsdag skal dyste i sit fag med kolleger fra hele landet ved DM i Skills.

– Jeg glæder mig mest til både oplevelsen og det med at lære nye ting. Jeg går til tingene med 110 procent, og jeg gør det for at vinde. Og for at gøre mit bedste, siger Mille Gerdil om, hvad hun glæder sig mest til ved DM i Skills.

DM i Skills skydes i gang ved et stort åbningsshow i morgen onsdag den 17. april. Og så går det ellers løs med konkurrencerne torsdag den 18. til og med lørdag 20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Læs mere om DM i Skills 2024 her.

 

Kommentarer