Næstved By

Melodi Grand Prix i Næstved: Her er værterne og dato for billetsalget

Når danskerne samles til musikfest den 11. februar, bliver det med Tina Müller og det lokale bysbarn Heino Hansen som værter. Fotos: Seth Nicolas og Agnete Schlichtkrull.

Forberedelserne til Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP er i fuld gang. I Næstved Kommune forberedes der masser af gratis aktiviteter for borgerne, mens Arena Næstved gør klar til at sælge billetter til de to shows. I dag løftes sløret for værterne og datoen for billetsalget.

Det bliver Næstved med Næstved på, når Dansk Melodi Grand Prix ruller over skærmen den 11. februar 2023. Ikke nok med at den populære musikfest bliver sendt direkte fra Arena Næstved, sørme om det ikke bliver med vores lokale Næstved-komiker Heino Hansen i rollen som vært.

Sammen med TV-værten Tina Müller udgør han den duo, der skal tage publikum og TV-seerne igennem det festlige show.

Navnene på værterne til børnenes MGP, som foregår i Arena Næstved 18. februar, er endnu ikke offentliggjort.

Billetterne til Dansk Melodi Grand Prix sættes til salg 18. november kl. 10, mens billetterne til MGP sælges fra den 25. november kl. 10. Billetterne sælges online på drbillet.dk.

Derudover sætter Arena Næstved 500 billetter til salg til hvert show ved fysisk fremmøde. Salget af disse billetter sker på samme tidspunkt, som online-salget går i gang. Dørene og køen til dette salg åbner i Arena Næstveds foyer kl. 8, hvor man kan møde op og være klar, til at billetsalget åbner kl.10. Der sælges billetter efter først til mølle-princippet med max 5 billetter per kunde.

Folkefest
Der er dømt folkefest i hele kommunen, allerede flere uger før de to store Melodi Grand Prix-shows i Arena Næstved. Borgerne kan se frem til et festfyrværkeri af gratis aktiviteter for store og små. Fællessang, foredrag, film, fortællinger, flotte farver, fan-night og festmiddage vil være på programmet.

I daginstitutioner, skoler og ungdomsklubber kan Næstveds børn og unge glæde sig til sjove Melodi Grand Prix-aktiviteter, ligesom plejehjem og forsorgshjem ligeledes markerer den populære sangfest.

Gang i forberedelserne

Næstveds borgmester Carsten Rasmussen glæder sig til, at festen folder sig ud.

– Det er vigtigt, at alle borgere har mulighed for at tage del i Melodi Grand Prix-festen, hvad enten de har billet til de to shows eller ej. Det er en fornøjelse at se, hvordan centrene i kommunen byder ind med sjove, anderledes og bare virkelig gode idéer, der alle har det samme formål: Børn og voksne i Næstved skal mærke, at det altså er os, der er værter for Melodi Grand Prix og MGP 2023.

Også Arena Næstved er i fuld gang med forberedelserne, fortæller direktør i Arena Næstved Jakob Brixvold.

– I Arena Næstved har vi besluttet, at vi holder en lille optaktsfest, så tit vi kan, så det gør vi ved billetsalgsstart, fortæller Jakob Brixvold.

Programmet for Næstved Kommunes aktiviteter i forbindelse med Melodi Grand Prixet offentliggøres i begyndelsen af det nye år.

Læs mere om billetsalget på www.arenanaestved.dk

Læs alt om Melodi Grand Prix på www.dr.dk/event/melodigrandprix

 

 

Kommentarer