Debat og politik

Mandag aften placerede Venstre nr 2-19 på listen til KV21

De 18 opstillede til kommunevalg 2021. Ann Hansen, Cathrine Riegels Gudbergsen, Christian Brøndum, Christian Olsen Bidstrup, Dennis Boye Jensen, Diego Gugliotta, Flemming Rasmussen, Jan Arne Guldberg, Kenneth Pallisgaard Sørensen, Mikkel Agerskov Jørgensen, Morten Kristiansen, Niels True, Otto Poulsen, Rico Carlsen, Sebastian Mylsted-Schenstrøm, Stine Andersen, Süleyman Yücel, Vibeke Galle. Foto: Venstre Næstved.
Eftersom 1. pladsen forlængst er tildelt borgmesterkandidat Kristian Skov-Andersen. Desuden blev Kirsten Devantier valgt som spidskandidat til RV21.
Mødet blev afholdt i Herlufsholmhallen på dagen, hvor mundbindet blev næsten-afskaffet.
Derfor benyttede borgmesterkandidat Kristian Skov-Andersen anledningen til at rive et mundbind i stykker som start på sin tale i pausen.

Artikel forsætter under billede
De 18 kandidater til kommunalvalget leverede flotte og overbevisende præsentationer, som viste fin spredning på erhverv, land-by, politiske fagområder samt mænd og kvinder.
Der blev i høj grad lagt vægt på forandring og nytænkning. Samt at udvikle Næstved til et bedre sted at bo, vokse op, uddanne sig, drive virksomhed og blive ældre.
Venstre er dermed i god form til mødet med vælgerne i den kommende valgkamp og er godt i gang med at ryste den kommende afsked med Søren Revsbæk af sig samt at gøre sig klar til at bemande borgmesterkontoret.
Venstre i Næstved

Kommentarer