Næstved By

Lundemøllen holder 25 års fødselsdag

Ægteparret Daniel og Katrine Pedersen, hvor Katrine er 3. generation på Lundemøllen.

Lundemøllen i Fuglebjerg kan i år fejre 25års fødselsdag som detailbutik. Historien om Lundemøllen går dog helt tilbage til 1863 hvor den første rigtige mølle blev opført.

”Vi er kommet styrket igennem corona-krisen – vi har brugt corona-tiden på at gøre vores fysiske butik attraktiv og stærk, og samtidig har vi igennem de sidste to år satset endnu mere på nethandlen.

I 2021 byggede vi et stort lager på vores egen lokation, hvorfra alle webordrer går ud fra.
Det er en stor styrke for os at kunne have en stor markedsandel på nethandlen.
Samtidig styrker det vores butiksdrift, da vi udelukkende har medarbejdere som både kan arbejde på vores weblager og træde til i butikken og være fleksible. At vi er kommet styrket igennem corona-krisen skyldes i høj grad alle vores fantastiske medarbejdere som hver dag er mødt positive på arbejde, og sammen med os har kæmpet for at komme styrket igennem krisen.”

Lundemøllen har ialt 12 fuldtidsansatte og dertil 2 ungarbejdere og 2 voksen lørdagsmedhjælpere.
”Det er klart en spændende udfordring at drive en moderne omnichannel hvor vi både driver butik og webshop – det er to forskellige kunder som skal tilbydes det samme og opleve Lundemøllen som én stor butik. Og det kan til tider være svært. Vi vender hele tiden tilbage til den røde tråd fra grundlæggelsen af min far i 1997 som beror på kundeservice, faglig ekspertise og en hyggelig atmosfære, og jeg er sikker på at kundens oplevelse af Lundemøllen som en servicevirksomhed er det, som har båret forretingen frem.
Alle kunder skal føle sig velkommen uagtet om de handler for 50kr. eller 50.000,- kr.” fortæller Katrine Schunck Pedersen.

Og ægteparret Katrine og Daniel Pedersen kan også være stolte af at drive den største butik af sin art med det brede sortiment indenfor både hunde- og kattefoder, hestefoder og rideudstyr, jagt og outdoor-tilbehør samt brændsel.

”Vi har satset stort på rideudstyr på vores webshop og det har gjort os til en af de aller stærkeste spillere i rideudstyrsbranchen i Danmark”.

Der har dog ikke kun været fokuseret på hestekunderne i årenes løb – Daniels store passion er jagt og det gjorde også udslaget til at iværksætterne satsede stort på jagt og tilbehør og i 2011 udvidede med 240kvm jagtbutik.

”Vi oplever en kontinuerlig vækst i salget af våben, jagt og outdoorbeklædning. Vores brede koncept hvor vi både satser på jægeren og friluftsmennesket er virkelig taget godt imod, samtidig med at kunderne er meget glade for den hyggelige stemning og gode kundeservice vi har i butikken” afslutter Katrine Schunck Pedersen.

Lundemøllen fejrer sin 25års (eller 159 år om man vil) fredag og lørdag den 6. og 7. maj med gode tilbud i butikken – bl.a. 20% rabat på udvalgt beklædning og varegrupper i rideudstyrs- og jagtafdelingen, 20% rabat på alt tilbehør til hunde og katte, 10% på alt hestefoder og hundefoder samt restmarked med besparelse op til 70% – dertil naturligvis spændende konkurrencer samt kaffe og kage til de handlende.

Tilbuddene på webshoppen gælder fra torsdag kl. 18. til søndag kl. 23.59. Lundemøllen finder du på Fuglebjerglundvej 7, 4250 Fuglebjerg.

Se flere tilbud på www.lundemoellen.dk og Facebook

Kommentarer