Næstved By

Lokalt designmarked vender tilbage

Den 14. og 15. maj afholdes KADOH Designmarked, et lokalt designmarked med standholdere, workshops og et par foodtrucks, på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Dette er andet år i træk, at de samme aktører står bag.

Nyt navn samme koncept
Den lokale iværksætter Jennifer Fletcher har sammen med Alex Lau Christensen og Simone Kiær Jensen fra Næstved by People igen i år kastet sig ud i planlægningen af Næstveds helt eget designmarked.
Sidste år hed det UP Designmarked; i år og fremadrettet hedder markedet KADOH
Designmarked, som står for “Kreative og Ambitiøse Designers Originale Håndværk”.
Konceptet for markedet er det samme som sidst:

“Her kan man komme og møde standholdere med relation til Næstved og sydsjælland, høre deres historie, se og eventuelt købe deres produkter” fortæller Simone Kiær Jensen og fortsætter
“Vi vil skabe et kreativt univers med plads til iværksætteri, kreativitet og netværk”.

Standholderne breder sig over kategorier som smykker, tøj, kunst, keramik, boligtilbehør og meget mere.

“Sidste år havde vi 22 standholdere; i år har vi udvidet til i alt at have omkring 35 standholdere, som breder sig udover Gl. Ridehus og noget af Grønnegades parkeringsplads. På parkeringspladsen får standholderne selskab af to til fire foodtrucks hvor besøgende kan stille sulten.” fortæller Alex Lau Christensen.
Der vil også være workshops at deltage i.

“Du kan både lære at binde en blomsterbuket, lave dine egne skeer i keramik eller farve garn” fortæller Simone.

Programmet for workshopsene og billetter kan findes via KADOH Designmarkeds sociale medier. Hvis der er billetter tilbage, kan de også købes på dagen.

Behov for et lokalt designmarked

Ideen til markedet kom fra Jennifer Fletcher som har sin egen virksomhed, hvor hun designer og syer slow fashion tøj. Jennifer manglede et netværk for iværksættere samt et sted at vise sine produkter frem i den by hun bor i. Hun kontaktede derfor Næstved by People, og sammen har de skabt KADOH Designmarked; et marked de håber kan blive en årlig begivenhed i byen.

KADOH Designmarked finder sted den 14. og 15. maj 2022 fra klokken 10-16 begge dage i Gl. Ridehus samt på parkeringspladsen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, og har gratis entré.

Se mere om både standholdere, workshops og foodtrucks via KADOH Designmarkeds instagram
eller Facebookside HER

Kommentarer