Kultur

Livsstilsmesse på Gisselfeld en udflugt værd i Store Bededags-weekenden

Traditionen tro afholdes der igen i år livsstilsmesse hele Store Bededags-weekenden i de historiske rammer på Gisselfeld Kloster ved Haslev. Det er i år syvende år messen har været afholdt – kun afbrudt én gang på grund af corona.

På den populære messe præsenterer de over 100 udstillere de lækreste fødevarer, skønneste hudplejeprodukter, kunsthåndværk, smykker, hus & have produkter, blomster, små og store ting til din indretning og sågar biler – og hvis de besøgende bliver lækkersultne, er der også et stort streetfoodmarked.

Næstved Netavis krydsede kommunegrænsen Store Bededag og kiggede indenfor, hvor der var godt besøgt – messen åbner igen både lørdag og søndag fra kl. 10-16.

Billetterne kan allerede købes online eller i døren.

Gennem tiderne har Gisselfeld Kloster haft en fremtrædende position, og mange berømtheder har gæstet stedet. Det smukke herregårdslandskab har inspireret og tiltrukket kunstnere som f.eks. Bache, Thorvaldsen, Christian Winther og H.C. Andersen. Dét var her, at H.C. Andersen fik idéen til “Historien om en and”, som senere blev til “Den Grimme Ælling”.

Kommentarer