Næstved By

”Livet har lært os” – en ny bog skabt i fællesskab af seks kvinder på Sydsjælland

Se billedserie Søren Lange i Torvestræde har inviteret de to forfattere til at signere deres bøger på lørdag kl. 11-13 i boghandlen.

Skrevet af: Mona Hvid

Bogen udkommer tirsdag den 13. december og signeres lørdag den 11. december hos Langes Bog & Ide, Torvestræde, Næstved

For nogle år siden mødtes fire kvinder på en café for at tale om at skrive ud fra deres meget forskellige skriveerfaringer.
Det blev et magisk møde, som førte til flere møder med flere kvinder, som talte om skriveerfaringer, forlagsarbejde, læserkontakt og meget mere. Kvinderne læste tekster for hinanden, inspirerede og lod sig inspirere.

Fra at være et samtalefællesskab om det at skrive, opstod idéen om et skrivefællesskab – en fælles bog.

I ”Livet har lært os” fortæller seks kvinder en række historier fra levede liv.
Bogen er tænkt som inspiration til selv at reflektere over egen livslæring, at søge fællesskaber omkring fælles interesser, at fortælle historier, og gerne også til at skrive.

I bogen er der brugt forskellige skriveteknikker, mest nyskabende er nok deres 100 ords tekster, som er reflekterende kortprosa, ofte med humor eller en overraskende vinkel.

De seks kvinder har også udnyttet deres meget forskellige kompetencer og har således selv stået for omslag, korreturlæsning, layout og produktion.

”Vi vil gerne dele vores erfaringer med fællesskab og det fælles projekt, som er opstået” fortæller en af de seks forfattere Birgitte Flensholt.
”Vi er forskellige på alle måder, skriver meget forskelligt, men netop forskelligheden giver en noget anderledes bog. Vi er modne kvinder mellem 59 og 77 år” supplerer Mona Hvid, der er en anden af de seks forfattere.

 

Indsendt af Mona Hvid fra gruppen af forfattere (der er medlemmer af stORDstrømmen. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer