Erhverv

LEVEBRØD – Næstved Erhverv lancerer erhvervspodcast

Kommunikationskonsulent, Jørgen Michael Rasmussen, er vært ved Næstved Erhvervs nye podcastserie LEVEBRØD. Foto: Næstved Erhverv

Hvordan skaber man en attraktiv bymidte i 2024? Det er temaet i den første udgave af Næstved Erhvervs nye podcast LEVEBRØD, der har kommunikationskonsulent Jørgen Michael Rasmussen som vært.

Næstved Erhverv er gået med på Podcast-bølgen. I sidste havde uge havde man premiere på første udgave af erhvervspodcasten ‘LEVEBRØD’, der har kommunikationskonsulent Jørgen Michael Rasmussen som vært, fortæller de på hjemmesiden.

I første podcast har man inviteret landskabsarkitekt Ida Cecilie Lynggaard fra Næstved Kommune og citychef Nicolaj Lund Jensen fra Næstved Cityforening til en snak med direktør Rasmus Holst Sørensen fra Næstved Erhverv om, hvordan man skaber en attraktiv bymidte i 2024.

Mange byer kæmper nemlig med butiksliv, der forsvinder, lokaler der står tomme og forretningsgader, der syner hen. Det er dog ikke det billede, der præger Næstved, hvor der rent faktisk er kommet en hel del nye butikker til i centrum i løbet af de seneste år. “Men bymidter i både de mindre og større byer er i disse år midt i en funktionel forandringsproces og lige nu går det meget stærkt”, fortæller Rasmus Holst-Sørensen i podcasten.

Podcasten LEVEBRØD skal gøre lytterne klogere på, hvordan kommune, cityforening og den lokale erhvervsservice kan påvirke den aktuelle udvikling, lyder beskrivelsen.

I første podcast deltager landskabsarkitekt Ida Cecilie Lynggaard fra Næstved Kommune og citychef Nicolaj Lund Jensen fra Næstved Cityforening. Foto: Næstved Netavis

Lyt til podcasten her

 

Kommentarer