Livsstil og forbrug

KREA-messe på søndag i Arena Næstved et besøg værd for hele familien

Der er garanti for kreativ inspiration på KREA.messen i Arena Næstved på søndag den 10. september.

Når KREA-messen på søndag den 10. september klokken 10 slår dørene op til Arena Næstved og inviterer gæsterne indenfor, bliver de budt velkommen af næsten 100 veloplagte udstillere, der hver især glæder sig til at præsentere de nyeste trends indenfor kunsthåndværk, brugskunst, farver, materialer og meget mere.

KREA-messerne er efterhånden blevet et tilløbsstykke overalt, hvor de bliver afholdt i Danmark, og lørdagens messe i Farum Arena er ingen undtagelse. Her melder arrangør og direktør Torben Borg om komplet udsolgt på udstillersiden.

– Vi er stolte af, at vores koncept har så stor interesse både blandt vores trofaste udstillere og blandt det lokale publikum i de byer, hvor vi arrangerer KREA-messerne. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vi er til for hele familien, med entré ogaktiviteter til yderst rimelige priser.

Og noget tyder på, at netop det store udbud af spændende udstillere og en familievenlig entré-pris er det rette mix.

Ifølge Torben Borg er det KREA-messernes mål at kunne præsentere Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere.

– Her er simpelthen de bedste og mest unikke kunsthåndværkere, her er alt i materialer, her er workshops hvor du kan prøve PlusPlus, du kan prøve akvarelmaling, diamond painting, male på keramik og få det brændt bagefter og meget mere. Der er timevis af kreativ underholdning, fortæller Torben Borg.

– Du kan både købe tingene, men du kan også se dem blive lavet, hvis der er nogle af kunsthåndværkerne, der har lavet en arbejdsstation ved deres stand. Det sjove er, at du kan finde nogle helt unikke ting, som du ikke kan finde andre steder, slutter en glad arrangør.

FAKTA:

Søndag 10. sept. kl. 10-16
Arena Næstved
Entré: Voksne 40,- kroner, Børn under 14 år gratis
Billet købes ved indgangen.
Læs mere information her.

 

Kommentarer