Tappernøje

Korskilde Bibliotek ændrer på åbningstiderne

Fra onsdag den 1. september ændrer Korskilde Bibliotek på den betjente åbningstid, hvor personalet er tilstede. Og det giver mere tid til at lave arrangementer uden for den betjente åbningstid.

Det har længe været et stort ønske at kunne præsentere borgerne for flere arrangementer på Korskilde Bibliotek. Og det bliver der mulighed for med de nye betjente åbningstider, som er:

Mandag: kl. 9.00 – 14.00
Tirsdag: kl. 10.00 –17.00
Onsdag: kl. 9.00 – 14.00
Torsdag: kl. 10.00 –17.00
Fredag: kl. 9.00–14.00

Der vil være længere betjening tirsdag og torsdag, så borgere, der har senere fri også får mulighed for at få råd og vejledning af personale på biblioteket.

Samtidig forkorter vi betjeningen en smule mandag, onsdag, fredag. Det gør vi for at give mere tid til at lave arrangementer på Korskilde Bibliotek uden for de normale betjeningstider. Du kan læse meget mere om de spændende børne- og voksenarrangementer, der foregår på Korskilde Bibliotek i efteråret ved at besøge Naesbib.dk, eller følge med på Korskilde Biblioteks facebookside.

For voksne vil vi især fremhæve; 

Mandag den 1. november er der valgaften med lokale politikere. Op til kommunalvalget den 16. november kan man på alle biblioteker i Næstved møde de lokalpolitikere, der kan stemmes på.

Tirsdag den 9. november er der krimiaften med Rebekka Andreasen. En aften med krimiguf!

Mandag den 22. november har vi forfatteraften med besøg af Anna Grue.

Vi håber, at I vil tage rigtig godt imod de nye åbningstider.

Det selvbetjente bibliotek har den samme åbningstid som før: mandag-torsdag kl. 08.00-22.00, fredag-søndag kl. 08.00-17.00

Har du  spørgsmål eller en kommentar, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Vi ses på Korskilde Bibliotek.

Kommentarer