Samfund

Kommunaldirektør skifter fra Næstved til Holbæk Kommune

Kommunaldirektør i Næstved Kommune, Rie Perry, stopper 31. maj og skal pr. 1. juni være ny kommunaldirektør i Holbæk Kommune. Foto: Næstved Kommune

Kommunaldirektør i Næstved Kommune, Rie Perry, skifter den 1. juni job og skal fremover være kommunaldirektør i Holbæk Kommune. Jobskifter sker efter seks år på posten i Næstved.

– Det er med vemod, at jeg siger farvel til Næstved Kommune. Jeg blev ansat for seks år siden til at flytte organisationen i retning af meget mere tværgående samarbejde. Det betyder, at jeg har været rundt og mødt så utroligt mange dygtige og kompetente mennesker i hele Næstved Kommune, siger Rie Perry i en pressemeddelelse fra kommunen.

Det er endnu ikke afklaret, hvornår en ny kommunaldirektør-stilling i Næstved bliver slået op, ligesom der heller ikke er taget stilling til, om der skal være en konstitueret kommunaldirektør, eller om opgaverne skal fordeles på den øvrige direktion i den mellemliggende periode.

Rie Perry erstatter på posten som kommunaldirektør Rasmus Bjerregaard i Holbæk. Han begyndte 1. marts som ny kommunaldirektør i Helsingør, hvor han afløste Stine Johansen.

51-årige Rie Perry er uddannet jurist,og har haft en række topposter i den kommunale verden. Før hun kom til Næstved som kommunaldirektør, var hun kommunaldirektør i Odsherred. Før da har hun blandt andet været udviklingsdirektør i Slagelse Kommune samt økonomi- og udviklingsdirektør i Bornholms Regionskommune.

Kommentarer