Holmegård

Kom til juletræsfest på Holmegaard Værk

Julen står for døren, og derfor inviterer Holmegaard Værk til juletræsfest på museet fra lørdag 28. november 2020 og alle weekender frem mod jul.

Lav din egen julepynt og gaver i de kreative værksteder, oplev årets smukt dekorerede juleborde i caféen, og smag på julen i museets Restaurant Holmegaard.

Du kan også få blæst din helt egen personlige julekugle af museets professionelle glasblæsere og finde et stort udvalg af julegaveidéer i museumsbutikken.

Lav en personlig julegave

I Glasatelieret kan du fx pynte juletræer, lygter og julekugler i glas, og få dem sandblæst med smukke juledekorationer.
Eller du kan udsmykke et glas til mormors marmelade og farfars personlige snapseglas.

I Keramikatelieret får du mulighed for at male på bl.a. kaffekrus og skåle, og du kan også fremstille juleornamenter i ler og gips.
Du får selv hænderne helt ned i de forskellige materialer – naturligvis under kyndig vejledning af det hjælpsomme personale.

Alle kan være med, og for alle aktiviteter gælder det, at du får dine kreationer med hjem med det samme, så de er klar til at blive hængt op eller pakket ind og lagt under juletræet.

Priserne i ateliererne starter ved 50 kr. og varierer alt efter, hvad du vælger at arbejde med.

Oplev årets juleborde

Samtidig slår Holmegaard Værk dørene op for en ny tradition.
Kom og se årets juleborde i Café Kähler, der er dækket op ud fra temaet ’Glas & Keramik’.
Der er syv stemningsfulde og personlige juleborde at lade sig inspirere af, og mange af de viste produkter kan naturligvis købes med hjem.

De særligt inviterede bidragsydere er Nina Nørgaard, Jonas Noël Niedermann, Christine Bové, Blæs (Jette Bøge og Sally Xenia), Keramik- og Glasværkstedet (Annemette Kissow, Sia Mai, Metha Stuart Wallace og Claydies v. Karen Kjeldgård-Larsen og Tine Broksø) og Det brune værksted (Maj-Britt Zelmer Olsen og Sarah Oakman).

Holmegaard Værk bidrager også selv med et julebord kurateret af kunsthåndværker Jeanette Lopez-Zepeda.

Din helt egen julekugle

Skal du have et særligt juleminde med hjem fra Holmegaard Værk, kan du få blæst din egen personlige julekugle i glas af værkets dygtige glasblæsere.

Du vælger selv farve og mønster, og så bliver kuglen blæst, mens du ser på.

Glaskuglen skal køle af, inden den er klar til at pynte på dit juletræ, så prisen på 200 kr. inkluderer forsendelse hjem til dig.

Køb din billet HER

Info og åbningstider

Der er juletræsfest på Holmegaard Værk i weekenderne 28.-29. november, 5.-6. december, 12.-13. december og 19.-20. december.
Museet har åbent disse dage kl. 10-16.

De kreative atelierer samt Restaurant Holmegaard har åbent kl. 11-16, og glasblæserne fremstiller julekugler kl. 10-13 og igen kl. 14-16.
Entré til museet koster 150 kr. (125 kr. ved køb online).
Børn under 18 år er gratis.

Kommentarer