Kultur

Kom bag om Badehotellet med Jens Jacob Tychsen

Mød Jens Jacob Tychsen, der også er kendt som Hr. Weyse fra den folkekære TV2-serie Badehotellet på på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i april næste år.

Nyt spændende, musikalsk foredrag er tilføjet Grønnegades Kaserne Kultrucenters program. Jens Jacob Tychsen, der også er kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller publikum i Næstved historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, som sender sidste sæson i januar 2024.

Den 10. april 2024 venter en helt særlig oplevelse for fans af tv-serien Badehotellet. I dette eksklusive, musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip – det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende.

Publikum får naturligvis et genhør med flere af de skønne, gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Billetsalget til Bag om Badehotellet den 10. april i Næstved er startet på www.gkkultur.dk.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér fortæller han hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige og gode anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Om foredragsholderen

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Aarhus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem otte sæsoner.

Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til syv i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren The Sound Of Music på Det Ny Teater.

Jens Jacobs tv-debut var som seriemorderen Indianeren i Rejseholdet (2002) og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet Forbrydelsen 2, Sommer og Borgen.

Det store, folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante, kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie Badehotellet. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musikalske.

Du kan finde din billet på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside www.gkkultur.dk. Du kan også ringe til billettelefonen 5588 3940, eller købe dem på billetkontoret der har åbent alle hverdage kl. 10-15.

Kommentarer