Livsstil og forbrug

Køb et typehus og få et væld af muligheder i forbindelse med designet

Med et typehus kan du få et hus, som passer nøjagtigt til dine behov. Annoncørbetalt indhold.

Hvis du og din familie går med drømme om at flytte i hus, skal I overveje at købe et typehus. Med et typehus kan du nemlig få et hus, som passer lige nøjagtigt til din familie, og som kan designes til at have lige så mange rum og værelser, som I har brug for.

Med et typehus kan du få et splinternyt hus, som ikke kommer med samme skavanker og slidmærker, som gamle huse kommer med. Du kan således få et hus, som stråler af ny kvalitet, så du med det samme kan gøre huset til dit eget, uden at tænke på hvad andre familier før dig har gjort ved huset.

Typehus er mange forskellige ting

Du tænker måske, at typehuse alle sammen er ens. Det er dog langt fra tilfældet, for du kan få stor indflydelse på, hvordan dit hus skal se ud, selvom du vælger et typehus. Du bliver en del af alle beslutninger i forbindelse med byggeriet, og det første og vigtigste, du skal tage stilling til, er, hvilken hustype du vil have.

Du kan bl.a. vælge imellem:

Et længehus som er et hus i en aflang, rektangulær form
Et vinkelhus som kommer med en 90 graders vinkel i designet, så den rektangulære form brydes
Et knækhus der ligeledes bryder den rektangulære form ved at have et knæk midt på huset, der dog er i en mindre spids vinkel end i et vinkelhus
Et H-hus der er aflangt men tyndere i midten, så en flot H-form dannes
Et hus i flere plan. Typisk 1 ½ plan eller 2 plan

Husets form er den første vigtige beslutning, du skal tage. Herfra skal du dog også tage store beslutninger, da du eksempelvis skal tage stilling til husets tagkonstruktion, husets tagbelægning samt husets endeligt størrelse og antal af rum.

Kommentarer